Ostalo

Sme�no

Magarca Miška spasila je Vesna! Stigneš li ga pre klanice, tvoj je! (VIDEO)

Nadomak Beograda odigrala se prava filmska akcija u kojoj je klanice i sigurne smrti spasen jedan magarac po imenu Miško... Magarca Miška spasila je Vesna! Stigneš li ga pre klanice, tvoj je -  reako je vlasnik!

Magarca Miška spasila je Vesna! Stigneš li ga pre klanice, tvoj je! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



U klanici je "trebalo" da završi jer se nije dobro pokazao na radnom mestu - kod svog stada ovaca! Pošto je posle nekog vremena postalo očigledno da baš i ne voli ovce, gazda, koji od njega nije imao vajde, rešio je da ga pošalje na put bez povratka - u klanicu, objavio je RTV Mag. 

Ali, onda se dogodila jedna Vesna, koja baš voli životinje, a to je više puta dokazala spašavajući pse i mačke iz raznih teških situacija u koje su uglavnom dospevale "zahvaljujući" čoveku ( što bi takođe moglo da se stavi pod navodnike).  Pretučeni psi, udareni automobilima, polomljenih nogu i kičme, napušteni od strane vlasnika i prepušteni ulici... O Vesni i onome što ona radi moglo bi se pisati nadugačko ali vratimo se magarcu Mišku. Pošto je, kako kaže, dobila dojavu da Miško kreće na put u samo jednom pravcu, sela je u svoj pikap i krenula u filmsku akciju.

"Vozila sam k’o bez duše" - priča Vesna i objašnjava da je to učinila za Miškov život pošto joj je njegov gazda rekao baš ovako: 

"Stigneš li ga pre klanice, magarac je tvoj!"

Vesna otkriva i da ju je na putu kod Pančeva zaustavila i policija pošto je vozila brže od dozvoljenog, a posle nekog vremena plaćena je i "cena" za Miškov život - 10.000 dinara penala i 4 kaznena boda. 

U međuvremenu Miško je postao maskota njenog azila za pse. Tražili su mnogi da ga udome, ali umiljati Miško ostaje tu gde jeste...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>