Ostalo

Sme�no

Dolazi konjukcija Jupitera i Urana! Horoskop za veliki tranzit promena!

Dolazi konjukcija Jupitera i Urana: Veliki tranzit promena donosi rast, uzburkanost, turbulenciju i transformaciju. Otkrijte šta vas čeka po horoskopu za period konjukcije. Ovan, Bik, Blizanci, Rak, Lav, Devica, Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe - spremite se za promene!

Dolazi konjukcija Jupitera i Urana! Horoskop za veliki tranzit promena! Foto: Freepik



April nastavlja da nas pomera sa retkom i povoljnom planetarnom konjukcijom. Jupiter, planeta rizičnog poslovanja i srećnih poduhvata, formiraće konjukciju sa Uranom, planetom bunta, oslobođenja i haosa. Ova konjukcija donosi rast, uzburkanost, turbulenciju i transformaciju. Pročitajte horoskop za Ovna, Bika, Blizanca, Raka, Lava, Devicu i Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe i saznajte šta vam donosi ovaj period konjukcije.


U sredini Merkurovog retrogradnog hoda kroz Ovna i nakon burne sezone pomračenja, sada smo postavljeni da doživimo retku i povoljnu planetarnu konjukciju.

20. aprila, Jupiter, planeta rizičnog poslovanja i srećnih poduhvata, formiraće konjukciju sa Uranom, planetom bunta, oslobođenja i haosa sa velikim slovom H. Dva svetila sastaće se u uživanju prostranstva Bika na 21. stepenu.

Kada se dve planete spoje na ovaj način, spoje se i njihove energije. Kada divlja, zastava promene planeta sretne dobroćudnu silu sudbine, krećemo ka rastu i uzburkanosti, turbulenciji i transformaciji.




Foto: Freepik




Trenutak eksponencijalne promene

Poslednji put kada se Jupiter-Uran konjukcija desila u znaku Bika bio je u maju 1941. godine.

Pod ovim uticajem, nemačka bombarderska kampanja protiv Ujedinjenog Kraljevstva, poznata kao Blitz, došla je do kraja (ni za šta, "blitz" je nemački izraz za munju, kojom je čuven bog Jupiter, a kojim vlada Uran), radikalan i izuzetno popularan Bob Dilan je rođen, a Enigma kod je dešifrovan, prenosi "nypost".

I sada, još jednom, Jupiter pozajmljuje svoju ekspanzivnu energiju Uranu, podstičući proboje, slomove i revolucije kako lične, tako i političke.



Zaronimo i istražimo šta nas čeka po horoskopu koji je pripremila Meghan Rose u periodu konjukcije Jupitera i Urana:


OVAN (21. mart - 19. april)
Rose kaže za The Post, "Počećete da primećujete velike promene u svojim finansijama, Ovnovi. Možda ćete čak početi da korak po korak koračate ka novom, prosperitetnijem karijernom putu koji do sada niste ni razmatrali. Verujte da će vaše rastuće samopouzdanje samo pomoći sada!"


BIK (20. april - 20. maj)
Iskusna astrologinja Meghan Roze najavljuje Bikovima:
"Vaša predstava o sebi se redefiniše ovom konjukcijom, Bikovi. Možda ćete početi da se više izlažete i na rizičnije načine. Verujte da su sada prave oči uprte u vas dok postajete ranjivi i počinjete da živite svoju istinu," ubeđuje Rose.

BLIZANCI (21. maj - 20. jun)
Rose savetuje, "Postoje stare rane iz prošlosti koje su narušile vašu sposobnost jasnog sagledavanja sebe... do sada. Budite budni za ideju da vas prošlost ne definiše, Blizanci. Zapravo, sada možete pretvoriti tu bol u nešto veoma lepo. Nemojte se plašiti onoga što se javlja, sada ste jači nego ikad, i spremni ste suočiti se s tim."

RAK (21. jun - 22. jul)
Prognoza Rose za pripadnike Raka: "Vaš društveni krug može vas ili uzdići ili slomiti. Tokom ovog tranzita koristićete svoje duboko intuitivne sposobnosti da razlikujete ko vas podiže, a ko vas vuče nadole. Volite sebe dovoljno da preduzmete potrebne akcije. Imali biste koristi od provođenja vremena s pravim, usklađenim društvom."

LAV (23. jul - 22. avgust)
Rose obećava dobro za lavlje stado, "Ovaj tranzit donosi vašoj karijeri nove visine, Lavovi. Promocija, novi klijent ili neverovatna prilika vas očekuje. Univerzum podržava vaš uspeh. Međutim, morate biti spremni da učestvujete u igri. Donosite prave odluke, družite se na pravim mestima, ostalo je neizbežno."

DEVICA (23. avgust - 22. septembar)
Rose insistira da je vreme za Device da postanu entuzijastični, proširujući svoje vidike, koristeći uzvike "da!" "Možda ćete primetiti da imate nove prilike za putovanja, povratak u školu ili upisivanje u program obuke, Device. Vaš duh žudi za novinama i sada je vreme da kažete 'da' iskustvima koja će proširiti vašu svest."


Ne propustite MESEČNI HOROSKOP za maj i NEDELJNI HOROSKOP.




Foto: Freepik




VAGA (23. septembar - 22. oktobar)
Rose poziva sve Vage da duboko udahnu i ohrabre se, "Biće nekoliko završetaka koji će delovati iznenada, ali ste zaštićeni omogućavanjem ovih stvari da se raspadnu u vašem životu. Najbolji blagoslovi često dolaze nakon ogromnih teškoća. Rađanje i ponovno rađanje su na delu ovde. Vaši osećaji zbunjenosti ili tuge su validni, ali ako možete ostati optimistični u vezi s onim što sledeće dolazi da ispuni tu prazninu, stići će brže nego što ste mogli da se nadate."

ŠKORPIJA (23. oktobar - 21. novembar)
Rose kaže škorpijama da se opuste i veruju (ključna reč) da najbolje tek dolazi, "Vaše veze se brzo razvijaju i shvatićete da nema 'druge cipele da padnu.' Napokon ste osigurali prave usklađenosti u svom životu i samo ide na bolje odavde! Posvetite vreme pravim ljudima u svom životu koji vam donose puno ljubavi i to će se samo umnožiti."

STRELAC (22. novembar - 21. decembar)
Rose sugeriše strelcima da se postave kao prioritet, "Počinjete novu naviku koja će vas ponovo oživeti. Vratite svoju vlast nad svojim životom tako što ćete promeniti kome (ili čemu) dajete svoju energiju. Vaše navike na kraju postaju vaš život, učinite da bude dobar ispunjen samoprioritetima."

JARAC (22. decembar - 19. januar)
Rose obećava, "Romantika je u vazduhu, Jarčevi! Ako ste spremni da se izložite. Izlazak iz kuće, isprobavanje nečega novo ili nešto novo, i pokazivanje svoje kreativne i radosne strane privući će prave ljude. Neki čak mogu da se pojave da bi ostali neko vreme!"

VODOLIJA (20. januar - 18. februar)
Rose kaže, "Ponovno definišete šta 'dom' znači za vas, Vodolije. Pronalaženje osećaja sigurnosti u svojoj sopstvenoj prisutnosti omogućava vam lakše reći 'ne' pogrešnim ljudima ili stvarima. Uradite nešto posebno za sebe tokom ovog tranzita poput vikenda van grada ili dana u spa centru. Zaslužujete to!"


RIBE (19. februar - 20. mart)
Rose obećava da će ova konjukcija Ribama pomoći da unapređuju svoju društvenu igru, "Ovaj tranzit donosi značajno unapređenje vašem društvenom krugu, Ribe! Ako ste se osećali izolovano ili isključeno, to više neće biti melodija koja će se kretati unapred. Shvatate da nikada niste bili ružno pače, već labud među patkama od samog početka. Sada se prepustite i zauzmite prostor!"

DNEVNI HOROSKOP


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>