Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 25. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 25. februar 2019. godine na portalu Svet Plus, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 25. februar 2019. godine! Dnevna doza Lune! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Predstoji vam lep početak nedelje. Primetićete da ste danas bolje raspoloženi i optimističniji nego prethodnih dana.


Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se odlično slagati u svemu. Slobodni Ovnovi će biti veseli i šarmantni, pa će lako privući pažnju više osoba.

Imaćete uspeha u timskom radu i bilo kom obliku saradnje sa većim brojem ljudi. Razradićete dobru taktiku pomoću koje ćete lakše postići željeni cilj.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete sigurniji u sebe. Vodićete se sopstvenom ideologijom, pa vam tuđe mišljenje više neće biti tako bitno.


Ako ste u vezi, nećete biti zainteresovani za konverzaciju koliko za fizički aspekt odnosa sa partnerom. Slobodni će imati uspeha u zavođenju.

Držaćete se proverene poslovne taktike i nećete dozvoliti da vas ičiji postupci sputaju. Takođe ćete biti u prilici da unapredite svoj materijalni status.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Osećaj zajedništva biće vam važniji nego inače. Sreću i ispunjenost tražićete u međuljudskim odnosima.


Slobodni će imati priliku da uđu u vezu sa osobom koja bi im u emotivnom smislu savršeno odgovarala. Zauzeti će biti spremni da ispune svaku partnerovu želju.


Svojom predusretljivošću i ljubaznošću unapredićete svoje odnose sa kolegama što će vam obezbediti bolje radne uslove.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete brzi, skoncentrisani i efikasni. Sve što budete isplanirali za danas stići ćete da obavite, pa ćete uveče moći da se opustite.


Slobodni neće imati vremena da se bave ljubavnim aspektom života. Oni koji su u vezi, večernje sate će posvetiti partneru.


Pokazaćete se veštim i pouzdanim radnikom, što će vaš nadređeni umeti da nagradi. Ako se bavite privatnim biznisom, imaćete veoma uspešan dan na poslu.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete biti odličnog raspoloženja. Osećaćete se podmlađenim, a neki od vas će se čak ponašati detinjasto.


Ako ste slobodni, spontano ćete zavoditi sve oko sebe, a da toga ne budete ni svesni. Zauzeti će biti inicijatori pozitivnih dešavanja u emotivnom odnosu.

Bićete vrlo kreativni i skloni inovacijama koje će biti dobro prihvaćene od strane vaših saradnika. Očekuje vas lagan dan na poslu.


Devica 23.8. - 22.9.

Imaćete veće samopouzdanje nego prethodnih dana zbog čega ćete lakše izlaziti na kraj sa svim izazovima. Primetićete da vas vaša okolina ceni i poštuje.


Ako ste u vezi, imaćete stabilan odnos sa partnerom koji će se zasnivati na obostranoj iskrenosti i poverenju. Slobodni će imati visoke kriterijume u ljubavi.


Sve svoje poslovne obaveze završićete na vreme. Bićete zadovoljni učinkom i imaćete utisak da je vaša pozicija na trenutnom zaposlenju sigurnija nego što vam se ranije činilo.


Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete bolje organizovati svoje vreme, pa vam svakodnevne obaveze neće uskratiti mogućnost da se posvetite svojim hobijima.


Ako ste slobodni, vodićete prijatan razgovor sa osobom s kojom delite ista interesovanja. Zauzeti će se lako sporazumeti sa partnerom oko nekih bitnih pitanja.


Vaše komunikativne sposobnosti doće će do punog izražaja. Možete imati velikog uspeha u poslovnim pregovorima.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete vrlo racionalni, pa ćete umeti da odvojite bitno od nebitnog. Nastojaćete da ovaj dan pametno iskoristite.


Zauzeti će se sa partnerom dogovarati oko nekih materijalnih pitanja koja su važna za budućnost njihove veze. Slobodni se neće baviti ljubavnim aspektom života.

Možete očekivati povoljan razvoj događaja na polju finansija. Kada je o poslu reč, držaćete se taktike za koju iz iskustva znate da je pouzdana.


Strelac 21.11.- 21.12.

Tražićete pohvale i priznanja od okoline, međutim, ukoliko ona izostanu, već ćete pronaći način da udovoljite svom egu.

Ako ste slobodni, nećete odustati dok svoju simpatiju ne “oborite s nogu”. Oni koji su u vezi biće veoma zahtevni, ali će se njihov partner potruditi da im udovolji.


Ukoliko radite samostalno, znaćete šta treba da uradite kako biste ostvarili bolji plasman. Ostali neće bežati od poslovnih obaveza, ali neće biti ni naročito vredni.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete usporiti tempo i rešiti da se pozabavite onim stvarima koje su važne, a na koje često zaboravljate.


Ako ste u vezi, uživaćete u intimnim trenucima sa voljenom osobom. Slobodni će okruženju skretati pažnju na sebe nežnošću i toplinom kojim će zračiti.


Bićete veoma pronicljivi, pa ćete zapaziti i neke detalje koje bi vaše kolege lako previdele. Još efikasniji biće oni koji rade samostalno i u tišini.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas nemojte da u bilo kom smislu prikrivate svoju pravu prirodu i karakter. Lako ćete osvajati simpatije i biti prihvaćeni od strane svih sa kojima budete dolazili u kontakt.

Ako ste slobodni, verovatno će se više ljudi interesovati za vas. Zauzeti će rasporediti svoje slobodno vreme tako da mogu da se posvete i partneru i prijateljima.


Vaše mišljenje će se jako ceniti. Danas ćete na polju posla postići i više nego što ste se nadali, što će se posredno pozitivno odraziti i na izgled vaših finansija.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete rešeni da postignete konkretne rezultate, bez obzira da li se radi o vašoj karijeri i poslu, ili privatnom životu.


Ako ste u vezi, želećete da svoj odnos sa partnerom pospešite i stavite mu do znanja koliko vam je važan u životu. Slobodnima neće smetati trenutni ljubavni status.

Napravićete ambicioznu, ali kvalitetnu poslovnu strategiju koja bi mogla da vam donese poslovni i finansijski uspeh na duže staze.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>