Region

Svet

Darko se lavovski bori: Nalazi se u jezivom stanju doktori strahuju od pomeranja tromba koji bi mogao da izazove potpunu katastrofu!

Darko Lazić se nalazi u veštačkoj komi i prema rečima lekara stanje mu se popravlja. Konzilijum lekara strahuje od pokretanja tromba, što se obično dešava kod ovakvih pacijenata.

Darko se lavovski bori: Nalazi se u jezivom stanju doktori strahuju od pomeranja tromba koji bi mogao da izazove potpunu katastrofu! Foto: Printscreen/Facebook



- Darko se lavovski bori za život, zapravo od njegovog organizma sve zavisi. Lekari daju sve od sebe. Stanje je i dalje alarmantno jer svaka operacija nosi rizik od komplikacija. Trenutno, u Darkovom slučaju, to je tromboza. I kada intervencija prođe uspešno, u periodu posle operacije može da dođe do krvarenja ili infekcija koje se ne mogu lečiti i koje se ponekad završavaju fatalno po pacijenta.

Nadamo se da to neće biti slučaj kod pevača, ali iz mera predostrožnosti se analiziraju  sve mogućnosti - rekao je izvor portala Espreso.rs.
Lazićevo stanje se prati 24h i ukoliko dođe do bilo kakvih promena lekari će odmah intervenisati. 
- Ako se otkači, tromb može da ode na pluća ili srce i tamo izazove infarkt, odnosno emboliju pluća, a to su veoma ozbiljna 
stanja - dodaje sagovornik.  Darkovi najbliži se nadaju najboljem i veruju da on oseća pozitivnu energiju koju mu šalju.
 

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>