Region

Svet

Dino Merlin je hitno hospitalizovan

Pevač Dino Merlin hitno je hospitalizovan nakon što mu je pozlilo u Baščaršiji. Hitna pomoć je reagovala brzo i stigla na vreme.

Dino Merlin je hitno hospitalizovan Foto: Printscreen Youtube/HRT





Sarajevo je sinoć bilo poprište dramatičnog događaja kada je legendarnom pevaču Dinu Merlinu pozlilo na Baščaršiji. Brza reakcija Hitne pomoći na licu mesta pružila je neophodnu medicinsku pomoć pevaču pre nego što je hitno prevezen u bolnicu, saopštava Telegraf.

Vest o zdravstvenom stanju popularnog pevača munjevito se proširila društvenim mrežama, izazivajući zabrinutost među fanovima širom regiona. Mnoštvo izraza podrške i nadanja za brz oporavak preplavilo je društvene mreže, dok su poruke ohrabrenja ispunile ulice Sarajeva.

Detalji o zdravstvenom stanju Dina Merlina još uvek nisu javno objavljeni, dok javnost nestrpljivo iščekuje vesti. Dino Merlin je tokom svoje karijere simbolizovao snagu i istrajnost, pa se fanovi nadaju da će i ovaj izazov prevazići. Sa dubokim i trajnim utiskom na muzičku scenu Balkana, zdravlje ovog velikog umetnika ima veliki značaj za mnoge ljude. Svi se nadamo da će se pevač uskoro oporaviti i vratiti svojoj publici sa istim žarom i energijom kakvu je uvek posedovao.

 

Hana Hadžiavdagić se oglasila pošto je Melina otpratila!





Foto: Printscreen Youtube/Filip Šerić


Očevici tvrde da se pevač nalazio u svojoj radnji kada je došla Hitna pomoć:

"Prijateljica i ja smo sedeli u parku prekoputa njegove radnje. Onda smo ugledali hitnu, ušli su u njegovu radnju, a nedugo zatim je on izašao s njima", rekli su izvori, prenosi 24sata.hr.

"Izgledao je jako loše, jedva je hodao. Živim ovde pa ga često viđam. Svako malo dolazi do svoje radnje".

Hrvatski portal nezvanično saznaje da je pevaču pozlilo sinoć oko 21 čas i da je van životne opasnosti. Uz njega je u trenutku dolaska Hitne pomoći bila njegova ćerka Naida, a sada se oglasio i njegov menadžment:

"Dino je dobro. Dobro se oseća. Bilo mu je muka, a sada je odlično. On je kod kuće u Sarajevu." - tvrde za "Dnevni Avaz" iz njegovog menadžmenta, dok se pevač još uvek nije oglasio.

Pojavio se i snimak pevača i hitne pomoći što možete videti OVDE.

 

Zvezde Granda: Tragične sudbine mladih pevača (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>