Region

Svet

Promocija Nemanje Stevanovića (Foto)

Sinoć je u popularnom klubu Teatro održana promocija albuma prvenca Nemanje Stevanovića. Album se sastoji od šest novih pesama, od kojih je za jednu urađen I spot,I tri starija singla.

Promocija Nemanje Stevanovića (Foto)





Kao i na svim dešavanjima ovog tipa I ovde su prisustvovale mnogobrojne ličnosti iz javnog života,između ostalih Damir Handanović koji je autor nekih pesama kao I Peđa i Neno Blizanci, Saša I Rade Kovačević, mnogobrojne kolege I neizostavna “domaćica večeri” Milena Ćeranić.




Pokrovitelj albuma je izdavačka kuća City Records koja je veče ulepšala poklonom u vidu torte za Nemanju i goste.



Ono što je nesvakidašnje za ovakva dešavanja, pesme nije pevala zvezda večeri već je to prepusteno Damiru Handanoviću, Saši Kaporu, Stevanu Anđelkoviću, Milanu Dinčiću Dinči, Saši Kovačeviću i zvezdi beogradskih klubova Ćemi, koji je po završetku promovisanja pesama nastavio da uveseljava prisutne goste.



Prepun pozitivne treme Nemanja je naglasio da svesno nije pozvao mnogo ljudi, jer mu je cilj bio da ovo veče bude onakvo kakvo je i bilo – skup najbližih prijatelja koji je bio zaista za pamćenje.



Sa naše tačke gledišta jedina zamerka za celo veče bila je to što se Nemanjina devojka, od koje je imao punu podršku prilkom stvarnja albuma, nije udostojila da otpeva jednu pesmu za svog dragog i prisutne goste.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>