Region

Svet

Nemanja Stevanović: Uživam u braku sa Jelenom, ništa se nije promenilo!

Nemanja Stevanović venčao se prvog marta sa svojom izabranicom Jelenom Filipović, a iako su mnogi pričali kako brak menja sve, pevač kaže da uživa u zajednici sa svojom suprugom i otkriva da mu se život nije ni malo promenio.

Nemanja Stevanović: Uživam u braku sa Jelenom, ništa se nije promenilo!Oženio se Nemanja Stevanović: Pevač i manekenka izgovorili sudbonosno da! (Foto)
Nemanja Stevanović venčao se sa svojom tadašnjom verenicom Jelenom 1. marta, na svoj rođendan. Iako mu bračni život prija, pevač dodaje da se svakodnevica za njih dvoje nije mnogo promenila od kada su se venčali u crkvi.

"Uživam u braku iako se zapravo ništa nije promenilo od kada smo se venčali. Mnogi pričaju kako se u braku odnosi između partnera promene, kao i da tek tada nastaju problemi, ali to su gluposti koje pričaju ljudi koji su nezadovoljni svojim životima", rekao je Nemanja.
 
Mladi bračni par sa nestrpljenjem iščekuje avgust kada će po prvi put postati roditelji: "Beba raste i razvija se, sve je zasad, da ne čuje zlo, dobro. Jedva čekamo avgust da se Jelena porodi. Za dve nedelje idemo na kontrolu kada ćemo na 3D snimku ultrazvuka saznati pol deteta", kaže Nemanja.
 
On je još pred venčanje istakao da nije od onih koji prate pravila u vezi sa protokolom venčanja, pa tada nije organizovao momačko veče, a sada će on i Jelena, kako kaže, odložiti i svadbeno putovanje: "Sa bebom ćemo na medeni mesec. Mislim da će nam tako i biti najbolje", dodaje uz osmeh Nemanja, koji je sa Jelenom pre braka bio u vezi tri godine.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/Nemanja Stevanovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>