Region

Svet

Nemanja Stevanović završio u bolnici šest dana pred svadbu!

Samo šest dana pred venčanje sa manekenkom Jelenom Filipović, pevač Nemanja Stevanović je završio u bolnici zbog upale žučne kese, a o tome je obavestio i prijatelje na Fejsbuku.

Nemanja Stevanović završio u bolnici šest dana pred svadbu!Nemanja Stevanović: Čin venčanja neće promeniti moj i Jelenin odnos
"Ne sećam se kada sam bio ovako bolestan... Još i upala žučne kese. Jeste, šta još?!", napisao je Nemanja na društvenoj mreži. "Sve je okej, bolje mi je, mislim da ću do sutra ozdraviti. Konkretno se radi o upali žučne kese, ali neću morati na operaciju. Svadba će biti 1. marta, pripreme su u toku i veoma se radujem tome", kaže Stevanović.

Inače, pevačev blizak prijatelj otkrio je da o Nemanji brine verenica Jelena Filipović koja je u drugom stanju, kao i da je pevač u bolovima: "Nemanja trpi velike bolove, ali veruje da će u narednih nekoliko dana potpuno oporaviti. Istina je da ima upalu žučne kese, ali nada se da će ozdraviti do venčanja. Inače, njegova verenica Jelena se trudi da mu pomogne tokom oporavka. Kao što je Nemanja i najavio, svadba će biti u subotu i to u krugu porodice i prijatelja. On ne želi da pravi veliku feštu, već će to biti intimno venčanje", izjavio je za "Alo" izvor blizak pevaču.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Emil Čonkić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>