Region

Svet

Bugarski transvestit i pevač ulazi na Farmu!?

Prema izvorima bliskim produkciji reality showa “Farma” na imanje u Lisovićima bi već početkom sledeće nedelje mogao da uđe popularni bugarski pevač i tranvestit Azis.

Bugarski transvestit i pevač ulazi na Farmu!?



"Pregovori sa Azisom i dalje traju, međutim njegov najveći problem predstavlja odvajanje od dečka i ćerke za koje je kako on navodi veoma vezan. Pošto su rešili da Bokiju uvedu konkurenta, Marijana još više iznerviraju, a i ostale farmere dovedu u nezavidnu situaciju ponudili su mu zaista bezobraznu cifru, što znači da bi on mogao da se pojavi na imanju svakog trenutka" - otkrio je za  izvor veoma blizak produkciji i dodao:

"Zaključio je da je to sjajan način da promoviše svoju novu pesmu i svojim karakterističnim izgledom i ekscentričnošću privuče publiku u Srbiji".

Vasil Trojanov Bojanov nama poznatiji kao Azis je po svemu sudeći rešio da posle Bugarske, zapeva i u Srbiji. Svoju premijeru je imao danas kod Lee Kiš, a pesma koju peva sa Indirom Radić se zove “Sezam”.

Naime ovaj bugarski tranvestit je pre nekoliko godina snimio duet i sa Martom Savić koji nije prošao baš zapaženo, ali očigledno je uvideo da za njegovu muziku u Srbiji ima potencijala. 2006. godine Azis se oženio sa muškarcem Nikijem Kitaetsom sa kojim ima devojčicu koju mu je veštačkom oplodnjom rodila drugarica Gala.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Azis

Povezane vesti:


>