Svet

Region

Ronaldova devojka tuži španski "GQ" zbog lažiranja golotinje (Video)

Devojka Cristiana Ronalda, ruska manekenka Irina Shayk, našla se usred velikog skandala, i to posle objavljivanja njene gole fotografije u muškom časopisu.

Ronaldova devojka tuži španski


 
Agenti 24-godišnje lepotice prete tužbom španskom izdanju magazina GQ zbog fotografija za koje kažu da su ih urednici digitalno obradili pa je ispalo da je Irina pokazala više nego što je nameravala. U magazinu tvrde da se manekenka sama skinula i da joj u tom trenutku to uopšte nije bio problem, pa GQ sada preti tužbom njenoj agenciji Elite.

Sporne fotografije svetlo dana ugledale su prošle nedelje, a na naslovnoj strani Irina pozira sa cigaretom u ustima i naslovom 'Najlepša životinja na svetu. Želite li da otkrijete golu Ronaldovu devojku?"

U editorijalu Irina pozira i u izazovnom donjem vešu, a na pet fotografija se čini kao da nema gaćice na sebi.

Direktor Elite modelsa u Španiji Gael Marie tvrdi da su fotografije nanele štetu imidžu njegovog modela: "Ona je žrtva retuširanja i nemara španskog GQ-a. Sasvim je jasno da je naslov napravljen samo sa ciljem da se proda što više primeraka magazina. Nije uopšte planirano da se pojavi gola."

Urednik magazina Javier Fernandez de Angulo, koji je između ostalog nadgledao snimanje, odmah je uzvratio.

"Manekenka je skinula odeću sa sebe sasvim prirodno. Možda je iznervirana time što smo na naslovnu stranu stavili da je Ronaldova devojka, a zamolila nas je da to ne radimo."

Da ironija bude veća, u intervjuu za isti taj GQ Irina je rekla da ne trebaš da budeš go, da bi se osećao seksi.

"Osećam se jako seksi kad nosim donji veš. Ne trebaš da budeš go, da bi bio seksi. Mislim da je snaga zavođenja u svakoj ženi, ali se, naravno, ja osećam više seksi kad na sebi imam izazovni donji veš, rekla je Irina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>