Region

Svet

Goga Sekulić: Dok god budem mogla, baviću se pevanjem

Folk pevačici Gogi Sekulić nimalo se nije dopala titula najgore pevačice i nagrada „Zlatni praziluk“ koju su joj namenili slušaoci radija S. Smatra da je žalosno što su je ponizili na takav način, jer ona je, kako kaže, vrsna pevačica čija karijera traje više od 11 godina.

Goga Sekulić: Dok god budem mogla, baviću se pevanjem



“Na luk sam alergična, a što se tiče ‘priznanja’, ne znam šta bih vam rekla, osim da te slušaoce koji su me izglasali pozovem na neki od svojih koncerata pa da čuju kako pevam. Svi misle da zbog pesme ‘Gaćice’ ne umem da interpretiram nešto iz opusa Šemse Suljaković ili neke druge vrsne pevačice, a onda se mnogo iznenade kada dođu na neki od mojih nastupa. Moji su koncerti posećeni, atmosfera uvek sjajna, trajem evo već 11 godina i trajaću još dugo, dok me budu tražili, a onda ću okačiti mikrofon o klin. Dok god budem živela od mog glasa, baviću se pevanjem. Na delu se poznaju junaci”, rekla jeGoga dodala:

“Priznajem da ne slušam taj radio, pa mi nije ni bilo poznato ko je učestvovao u tom glasanju, mislila sam da je to zamisao ljudi s radija. Imena koleginica koje sam pomenula u intervjuu jednom nedeljniku, a u kontekstu moje konkurencije za ‘Zlatni praziluk’ (Ana Kokić, Danijela Vranić, Jelena Karleuša, Emina Jahović...) mi je uz pitanje saopštio novinar tog nedeljnika. Drugim rečima, podmetnuo mi je odgovor, nisam znala da one nisu bile u užem izboru za tu nagradu”, kaže Goga, koja je u konkurenciji od deset pevačica sa 524 osvojena glasa, ubedljivo osvojila nagradu „Zlatni praziluk“, ostavivši iza sebe koleginice kao su Seksi Sandra, Anastasija Buđić, Dunja Ilić, Slađana Delibašić, Dajana, Natalija Trik FX, Dunja Fleš, Sandra Afrika i grupa „Models“.

Goga, na pitanje da li je baš trebalo da rokerku Slađanu Milošević (koja je reagovala, jer joj je ova uzela pesmu i poslala na švajcarski Evrosong) prozove na račun njenih godina rečima da je „došla iz kamenog doba“, veli: “Ona me je iziritirala jer mi je svojim postupkom pokazala koliko je zlobna i koliko želi da mi naudi. Umesto da me podrži, ona je brže bolje poslala pismo Švajcarcima u kome kaže da sam joj ukrala pesmu!? Doživeću i ja njene godine, ali sam sigurna da neću da ulazim u konflikt s duplo mlađim koleginicama pogotovo na taj način”, zaključila je Goga Sekulić.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus


>