Region

Svet

Nataša Bekvalac iznenadila sve odlukom pred venčanje!

Nataša Bekvalc uskoro će se udati po treći put. Njen izabrank je Luka Lazukić, za koga pevačica tvrdi da je čovek njenog života.

Nataša Bekvalac iznenadila sve odlukom pred venčanje! Foto: Screenshot YouTubeNaime, pevačica je tokom prvog i drugog braka zadržala prezime Bekvalac u zvaničnim dokumentima, ali ovog puta je odlučila da uzme Lukino. Ova odluka iznenadila je njenu porodicu i prijatelje. "Istina je da se dugo premišljala oko toga da li će uzeti Lukino prezime ili ne. S jedne strane, nije želela da se nakon trideset šest godina života odrekne očevog prezimena, jer to nije uradila ni u prethodna dva braka, ali, s druge strane, želela je da ovoga puta bude drugačije i da ovim gestom pokaže Luki koliko joj je stalo do njega", otkriva izvor blizak Bekvalčevoj.

Nataša trenutno boravi na Ibici, odakle svakodnevno objavljuje fotografije i snimke, a tokom jučerašnjeg dana je otkrila da njen budući suprug uveliko nosi burmu na ruci. "Nakon što su kupili burme, njih dvoje su ih odmah stavili, jer nisu želeli da po svaku cenu poštuju tradiciju da se venčani prsten mora nositi tek od dana venčanja", kaže izvor blizak pevačici.

Natašine sestre i prijatelji otputovali su tokom jučerašnjeg dana na Ibicu, gde ih Nata sa nestrpljenjem čeka. "Ona se ovom venčanju raduje kao malo dete. S obzirom na to da će svadba biti na otvorenom i da će ovo biti najsrećniji dan u njenom životu, jer pored toga što će se udati za čoveka svog života, ona je i u četvrtom mesecu trudnoće, Nataša svima priča kako jedva čeka da rodi devojčicu, koju će razmaziti", dodaje izvor.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>