Region

Svet

Bora Santana i Milica Kemez zakazali venčanje!

Voditelji RED televizije i nekadašnji učesnici rijalitija Bora Santana i Milica Kemez zakazali su venčanje za 7. maj ove godine, a svi oni koji su dobili pozivnicu o svom dolasku treba da obaveste budući bračni par do 25. aprila.

Bora Santana i Milica Kemez zakazali venčanje! Screenshoot/Instagram

Svadbeno veselje Milice i Bore biće organizovano 7. maja ove godine, a na pozivnica za njihovo venčanje stoji:"Postoje trenuci u životu koji nam duže ostaju u sećanju i dobijaju pravu vrednost kada se podele s pravim osobama. Uveličajte naše veselje, ponesite dobro raspoloženje, osmeh na lice! PS. Ako ćete prisustvovati našoj sreći do 25. aprila treba reći." - a kako izgleda pozivnica pogledajte OVDE.

 

Kako izabrati savršenu nijansu crvene boje za kosu, od jagode do bakra!
Milica Kemez i Bora Santana svoju ljubav započeli su u rijaliti šou programu ''Zadruga'', a nedavno su za medije govorili o velikim planovima za budućnost:


"Voleo bih da se ostvarimo kao roditelji, a pre toga planiram da se oženim Milicom. Napravićemo opštenarodno veselje. Ako se beba usput desi, hvala Bogu. To će biti dar od Boga." - ispričao je Bora Santana pre par meseci.

Čitajte najnovije Google vesti OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>