Region

Svet

Onur iz Šeherezade obožava sarmu! (Video)

Popularni Onur, iz "1001 noći" je gostovao ui "lijepoj našoj", i na press konferenciji koji su priredili hrvatski mediji je priznao kako voli punjene paprike i da mu je Hrvatska lepa zemlja.

Onur iz Šeherezade obožava sarmu! (Video)



Halit je rekao da ga je zanimalo kako izgleda biti u Hrvatskoj jer su hrvati srdačni i ljubazni. Nije imao vremena da obiđe baš celu zemlju ali mu se  i ono što je video, svidelo. "Jako su mi se svideli hrvatski specijaliteti, veliki sam gurman a omiljena jela su mi baklave, od slatkiša, punjene paprike i sarma", izjavio je Halit.



Onur još kaže da ne prati fudbal  i da nema omiljeni tim za koji navija ali ga isto tako ni moda preterano ne zanima, jer nije baš vičan kada je kupovina odeće u pitanju pa mu je supruga Berguzar veliki spas.  O seriji u kojoj igra glavnu ulogu, kaže da nije bazirana na kulturu i veri već da je to ljubanva priča koja može svakog da snađe, a priznaje da i sam nije imun na takve priče pošto sebe smatra velikim romantičarem.

Za kraj intervjua Halit kaže da je o Hrvatskoj znao neke istorijske podatke  i da će se pojaviti ponovo ali kao turista. Njegova supruga, Berguzar Korel će u utorak posetiti Hrvatsku.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>