Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 3. avgust 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pro;itajte vaš horoskop za danas na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 3. avgust 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Očekuju vas velike i brojne promene kada je u pitanju poslovno polje ali vama odgovara tako dinamična atmosfera. Moguće je da vam mnoge stvari kod vašeg partnera smetaju ali i da ga uprkos tome i dalje volite.Bilo bi dobro da povedete računa o grlu.

Bik 21.4.-21.5.

Težak je dan za vas pa na poslovnom planu možete da očekujete manje probleme i komplikacije. Iako ne želite da uradite ništa loše, ipak na neki način svojim delima povređujete partnera a da toga niste ni svesni. Mogući su problemi sa vrtoglavicom.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Moguće je da danas u poslovnom okruženju delujete pomalo nesigurno i da vam to kvari do sada stečeni imidž. Ako ste u vezi na daljinu očekuje vas malo teži period tokom kog nećete imati baš najbolju komunikaciju sa voljenom osobom. Nesanica.

Rak 22.6. - 22.7.

Mogući su manji konflikti sa kolegama sa kojima nemate sličan način razmišljanja i funkcionisanja. Dopada vam se osoba koja je na neki način više zaljubljena sama u sebe nego u bilo koga drugog. Povećajte unos magnezijuma.

Lav 23.7.- 22.8.

Možete da očekujete da ćete imati manje rasprave sa nadređenima ili da će vaš odnos biti nešto gori nego pre. Moguće je da se vi i vaš partner razilazite po nekim pitanjima i da vam mišljenje nije uvek isto. Mogući su bolovi u leđima.

Devica 23.8. - 22.9.

Nije povoljan dan za sudska rešenja ili bilo kakvu papirologiju, pa se nemojte time baviti danas. Ukoliko ste slobodni, polako vam se otvara nova prilika za vezu sa osobom sa kojom imate komunikaciju već neko vreme. Izbegavajte poroke.

Vaga 23.9. - 22.10.

Finansije vam nisu preterano stabilne ali planirate da se potrudite da popravite stanje na ovom polju. Moguće je da vaša ljubomora sada dolazi do izražaja i da je to počelo prilično da smeta partneru. Mogući problemi sa debelim crevom.

Škorpija 23.10.- 22.11.
 
Možete da se nadate tome da ćete na poslovnom planu razjasniti mnoge važne stvari koje su do sada bile mutne. Niste sigurni u to da li vam osoba koja vam se dopada uzvraća emocije ali danas ćete saznati. Povedite računa o bubrezima.

Haotična situacija u poslovnom okruženju vas demorališe i unosi vam osećaj nesigurnosti. Možete da očekujete konfuzno stanje. Potrebno vam je neko vreme da biste otkrili ko vam zaista najbolje odgovara na ovom polju. Prehlada je moguća. 

Jarac 22.12.- 19.1.

Ukoliko ste planirali da radite puno, moguće je da ipak neće tako biti. Imate manje obaveza nego što očekujete. Veoma ste šarmantni ali nekada i preterano samouvereni. Nađite granicu između prepotentnosti i harizme. Povedite računa o pritisku.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Želite da ostanete sasvim stabilni na svom radnu mestu i daćete maksimum kako biste ostvarili dobru situaciju. Imate poverenja u svog partnera i uživate pored njega. Pred vama je dobar dan za ljubavno polje. Prija vam da odmarate.

Ribe 20.2.- 20.3.

Dolazi vam prilika da razmislite o pokretanju novih poslovnih projekata sa osobom koju poznajete. Dobro se osećate pored voljene osobe i planirate da ostanete zajedno na duže staze u budućnosti. Izbegavajte masnu hranu.

Nedeljni, mese;ni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: Astrousluge.com

Povezane vesti:


>