Region

Svet

Boško Janković: Stojke se nije branio od Branke!

Osvrćući se na rane radove svog prijatelja i bivšeg saigrača Vladimira Stojkovića, Boško Janković je kroz smeh prokomentarisao fotografiju na kojoj su glavni akteri Stojke i  kraljica striptiza Branka Blek Rouz.

Boško Janković: Stojke se nije branio od Branke!



"Ha, ha, ha....ja nisam tada išao sa njim, verujte mi na reč, jer da jesam bio bih na tim fotografijama. To je bilo popularno kada smo imali 16, 17 ili 18 godina, ali ni tada mi se to nije dopadalo i izbegavao sam striptiz barove. Kakve veze ima to što je Stojke obitavao na tim mestima, bili smo klinci tada", kaže Boško i potvrđuje Brankinu priču da su fudbaleri Crvene Zvezde bili česti gosti kod nje, i da većina njih nisu postali poznati igrači osim Stojketa koji je sada golman reprezentacije.

Branka Blek Rouz nije htela da govori imena fudbalera koji su dolazili tada, ali kaže da  neki od njih i sada pale i žare zelene terene. "Sto odsto. Fudbaleri su poznati po tome da vole da imaju lepe žene pored sebe, ali verujte mi da ih ja ne poznejem. Ni Stojkovića nisam tada poznavala i ne bih ga ni znala još uvek dalje da nema ovih slika", kaže Branka i  za kraj dodaje da je Stojke tad verovatno bio "dobar za saradnju", čim imaju zajedničku fotografiju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>