Zdravlje

Ljubav

Jednostavni trikovi za savršenu zadnjicu

Mršavljenje ponekad predstavlja veliki napor za sve ljude, a pronalaženje savršenog plana za vežbanje može biti još teže. Najbitnije su volja, želja, ali i upornost da istrajete u svojim namerama.

Jednostavni trikovi za savršenu zadnjicu



Stručnjaci su nakon obimnog istraživanja sastavili spisak od 7 vežbi koje će vam sigurno pomoći da smršate i ostanete u formi, kako biste postigli željeni cilj:

1. Udarac pozadi

Započnite vežbu na sve četiri, dlanovi neka vam budu tačno ispod ramena, a kolena ispod bokova. Desno koleno privucite sve do grudi, uvucite stomak, a zatim ispravite nogu prema pozadi, baš kao da nekog hoćete da udarite. Nogu maksimalno ispružite, a zatim je ponovo vratite na grudi. Sa svakom nogom napravite dve serije od 15 ponavljanja.

2. Noga u vazduhu

Baš kao i u prvoj vežbi, budite na sve četiri, s dlanovima ispod ramena i kolenima ispod bokova. Privucite jednu nogu prema grudima, uvucite stomak, a zatim je ispružite prema nazad. Dok vam je noga ispružena, tri puta je lagano podižite i spuštajte ispruženo, pre nego što je vratite grudima. Kao i prvu vežbu i ovu izvedite u dve serije od 15 ponavljanja.

3. Neobični čučnjevi

Stanite u lagani raskorak (noge raširite malo više od bokova), a ruke neka vam padaju uz telo. Leđa sve vreme držite uspravno, grudi lagano nagnite prema napred, a zatim jednu nogu dijagonalno ispružite prema nazad. Nogom koju ispružite samo vrhovima prstiju dotaknite tlo, a ruke skupite ispred prsa. Vratite se u prvobitni položaj i istu vežbu ponovite s drugom nogom. Vežbu izvedite u tri serije od 15 ponavljanja.

Autor: J.B.
Izvor. Superzena.rs
Foto: stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>