Region

Svet

Hanka Paldum proživljava porodičnu dramu zbog sina!

Hanka Paldum trenutno proživljava pravu porodičnu dramu zbog sina, koji se  trenutno nalazi na rehabilitaciji i odvikavanju od droge u Nemačkoj. Mirza Brkić i ranije je imao problema sa narkoticima, a pevačica je odlučila da ga pošalje na lečenje.

Hanka Paldum proživljava porodičnu dramu zbog sina!


 
Sin Hanke Paldum pod uticajem narkotika povredio tri žene u Sarajevu!
Sin popularne pevačice javnosti je postao poznat u januaru ove godine, kada je svojim džipom marke "nisan" u Sarajevu naleteo na tri žene koje je teže povredio, a policija je utvrdila da je bio pod dejstvom spida.

Nakon ove nesreće, Hanka je Mirzu prijavila centru za odvikavanje od alkohola i narkotika, u kome mora da provede 90 dana kako bi ispunio sve uslove pogodbe s tužilaštvom koje je protiv njega podnelo krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti javnog saobraćaja.

"Poslednjih godina Mirzad ima problema s narkoticima, a pored toga zavisan je i od alkohola. On će tri meseca provesti na lečenju kako bi izbegao zatvor" kaže izvor i dodaje:

"Hankin sin ima beskrajnu podršku porodice, koja mu je u inostranstvu omogućila adekvatno lečenje. Na rehabilitaciju je otišao na nagovor majke, koju je najviše pogodilo njegovo trenutno stanje", naglašava sagovornik Kurira koji je insistirao na anonimnosti.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>