Region

Svet

Majka Tanje Savić: Moja ćerka laže, ključevi od kuće su kod nje!

Tanja Savić nedavno je progovorila o odnosu sa svojim roditeljima, koji joj navodno ne dozvoljavaju da proda kuću na Zvezdari, koja je pre četiri godine kupljena njenim novcem. Majka Živana tvrdi, da su sve te priče izmišljene, jer se ključevi od nekretnine nalaze kod njihove ćerke.

Majka Tanje Savić: Moja ćerka laže, ključevi od kuće su kod nje!


 
Tanja Savić progovorila o odnosu sa roditeljima: Stidim se svoje majke!
Tanjina majka ipak ne veruje da je ćerka izjavila da su joj oteli kuću, tvrdi da je to laž, jer ključevi su kod nje i može da je proda: "Ma laže bre! To nije istina! Zbog koje kuće? Pa to je njeno. Kakav ključ? Ja uzela ključ? Gluposti. Ključ od kuće je kod nje. Mi jesmo kupili kuću kada ona nije bila tu i prepisali je na Stanišino ime, ali kuća je njena", rekla je Tanjina mama i dodala:

"Možda vi sve lažete, otkud ja znam. Ja sam sa njom u kontaktu i pitala sam je za taj intervju, a ona je rekla Nisam mama ništa rekla, sve su izmislili. Ja njoj verujem, a ako nije izmišljeno, onda ona laže. Ključevi od kuće su kod nje i može da je uzme kad god hoće, Vidite da mi i ne živimo tamo. Sad moram da idem", zaključila je Živana.

Autor: J.B.
Izvor: Pulsonline.rs
Foto:  Facebook/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>