Region

Svet

Marija Kilibarda potvrdila vezu sa Vladimirom Radmanovićem? (Foto)

Voditeljka televizije Prva Marija Kilibarda očigledno više ne krije ljubavnu vezu sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, sudeći po prvoj zajedničkoj fotografiji objavljenoj na društvenim mrežama.  

Marija Kilibarda potvrdila vezu sa Vladimirom Radmanovićem? (Foto)


 
Marija Kilibarda u šopingu sa Anom Ivanović, najbolje drugarice blokirale ulice Majamija kesama (Foto)
Fotografija na kojoj su Marija i Vladimir jedno pored drugoga u jednom beogradskom lokalu, dospela je na društvene mreže pa se posle brojnih spekulacija čini kako su rešili da ozvaniče svoju romansu, te je poznanstvo kojem je kumovao njihov zajednički prijatelj preraslo u nešto više.

Iako su bili u društvu, Marija Kilibarda i Vladimir su se činili prilično bliskim, a sudeći da ju je Radmanović nekoliko meseci pratio na snimanju šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", pretpostavlja se da glasine nisu bile neosnovane.

"Njih dvoje još uvek ne žele da pričaju o svojoj vezi, ali ih u poslednje vreme sve češće možete videti kako uživaju po beogradskim lokalima. Mariji veoma prija Vladimirova pažnja, ali ne želi da brza, posebno kada je u pitanju istupanje u medijima. Planiraju i svoj prvi zajednički odmor, a najverovatnije će otputovati u Majami", naveo je izvor za Kurir.

Inače, jedna od domaćica popularne emisije "Žene" Prve televizije ovih dana uživa u ispunjenju svog velikog sna, pohađa časove letenja.



Autor: B.B.
Foto: Instagram/marija kilibarda

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>