Svet

Region

Kako je izgledao transport Mihaela Šumahera u Lozanu?

Sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher prebačen je iz bolnice u Grenoblu u bolnicu u Lozani, gde se nalazi na rehabilitacionom odeljenju, i tokom transporta bio je sve vreme pri svesti.

Kako je izgledao transport Mihaela Šumahera u Lozanu?


 
Šokantni podaci o stanju Mihaela Šumahera nakon buđenja
Transport najboljeg vozača Formule 1 koji je od 29. decembra bio u veštački indukovanoj komi iz koje se probudio u ponedeljak, i trenutno je na odeljenju za rehabilitaciju u Lozani, obavljen je u najstrožoj diskreciji i ceo proces ličio je na najveću operaciju svetskih tajnih obaveštajnih službi, pišu strani mediji.
 
Bravo, legendo! Mihael Šumaher izašao iz kome i prebačen na rehabilitaciju!
Švajcarski "Blik" navodi da je celu proceduru oko transporta organizovala Mihaelova porodica u dogovoru sa anonimnim privatnim udruženjem koje nije znalo ni koga prevozi. Navodno, na nalogu za prevoz pisao je drugi identitet, a kada je Šumaher dovežen u bolnicu i prepoznat od strane lekara, celokupnom medicinskom osoblju je bilo naređeno da sklone mobilne telefone.

Srećna vest koju je "Blik" takođe naveo je da je šampion Formule 1 celim putem tokom transporta bio u svesnom stanju te da je sa lekarima u Lozani, po prispeću u bolnicu, komunicirao klimanjem glave.

Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>