Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Finale drugačije, u borbi ostale samo dve kandidatkinje! (Video)

U popularnom takmičenju "Zvezde Granda" gledaoci su navikli da u finalu gledaju isti brojčani odnos muških i ženskih takmičara, međutim ove godine spletom okolnosti došlo je do nešto drugačijeg toka, pa se trenutno osmorica kandidata i samo dve kandidatkinje bore za dalji plasman.

Zvezde Granda 2014: Finale drugačije, u borbi ostale samo dve kandidatkinje! (Video)



Zvezde Granda 2014: Ispale Marina Radosavljević i Nina Đumić! (Video)
Na iznenađenje mnogih, u subotu uveče su borbu za titulu pobednika najgledanijeg šoua na našim prostorima Zvezde Granda, napustile Marina Radosavljević i Nina Đumić, dok se za finale bore mlađane Ajša Kapetanović (13) iz Sarajeva i Tijana Milentijević (14) iz Kragujevca.





Čini se kako su, piše Alo!, muškarci ove sezone znatno popularniji nego ženski vokali, pa će dalje takmičenje nastaviti njih čak osmorica. Podsećamo, u TOP 10 plasirali su se: Mustafa Omerika, Miloš Vujanović, Mirza Selimović, Marko Gacić, Tijana Milentijević, Jasmin Hasić, Bakir Turković, Ljubomir Peručica, Predrag Bošnjak i Ajša Kapetanović.

Novu epizodu šoua koje je na pragu samog finala na programu je u subotu 14. juna, a sve detalje kao i do sada pratite na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Zvezde Granda 2013/2014 - Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>