Region

Svet

Seka Aleksić otkrila gde čuva svoju najveću tajnu!

Seka Aleksić nedavno je premijerno predstavila spot za novu pesmu "Brodolom" koju je snimila zajedno sa reperom Đusom, a koja je preko noći osvojila srca publike i postala mega hit. Takođe, kraljica estrade, otkrila je i gde čuva svoju najveću tajnu.

Seka Aleksić otkrila gde čuva svoju najveću tajnu!



Seka Aleksić blistala u kreaciji Suzane Perić i izazvala pravi bum! (Foto)
Seka Aleksić nedavno je imala veoma bolno iskustvo kada joj je majka zbog problema sa zdravljem, završila na ispitivanju u bolnici, ali estradna kraljica otkriva da je zdravlje njene majke sada bolje i da se nada će se uskoro skroz oporaviti.

Spot za najnoviju pesmu "Brodolom" snimljena je istog dana kada je ekranizovan i singl "Mamurna", ali je zbog situacije koja je zadesila našu zemlju, premijera bila odložena. Otkako je pesma koju je uradila u duetu sa Đusom ugledala svetlost dana, obara sve rekorde gledanosti na Jutjubu, a kako je došlo do saradnje sa reperom Seka je otkrila ekipi Exkluziva.

Iako ranije nije poznavala Đusa, Seka je oduševljena saradnjom sa reperom i dodaje kako su pesmu snimili za pet minuta:  "Ja Đusa nisam ni poznavala, ali eto desila se saradnja, on je došao u studijo i za 5 minuta smo odradili pesmu", izjavila je kraljica estrade u emisiji Exkluziv, a da je zadovoljstvo obostrano, potvrdio je i sam Đus koji je prezadovoljan saradnjom sa kraljicom.

Pitali su me da li sam sa Sekom snimio pesmu, ja sam im rekao sa kim bih drugo", našalio se reper, koji je otkrio i neke mračne tajne iz privatnog života Seke Aleksić: "Video sam dvojicu u gepeku dok je uzimala sandale", našalio se Đus, a Seka je otkrila i gde čuva svoju najveću tajnu: "Najveću tajnu krijem u spavaćoj sobi, u krevetu", rekla je Seka.

Sav prihod od pregleda pesme "Brodolom" na Jutjubu, estradna kraljica doniraće za pomoć ugroženima od poplava.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>