Region

Svet

PREMIJERA: Dino Merlin - Ruža! Potresan spot posvećen stradalima u poplavama (Video)

Nova pesma Dina Merlina "Ruža (svako ima nekoga da mu ruke pruža)" posvećena je nastradalima u poplavama u Srbiji, BiH i Hrvatskoj i nosi dirljivu poruku kroz emotivan video spot, kao i apel za pomoć.

PREMIJERA: Dino Merlin - Ruža! Potresan spot posvećen stradalima u poplavama (Video)



Legendarni bosanski muzičar i tekstopisac pokazao se kao veliki humanitarac u tragediji koja je nedavno zadesila region, a kao apel za solidarnost snimio je i novu pesmu čiji je cilj pomoći u prikupljanju sredstava za ugrožene u nezapamćenim poplavama. Tekst i muziku napisao je Dino Merlin, a u spotu su prikazani brojevi telefona Crvenog krsta Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

"Dugo smo se pripremali za objavljivanje i promociju novog albuma i naš tim je bio spreman za akciju upravo u trenutku kada je našu zemlju i region pogodila ova strašna tragedija. Odlučili smo da odgodimo naše planove, a sve svoje resurse iskoristiti da pomognemo ljudima kojima je pomoć potrebna. Znate, ovo je moj 11. album i spremao sam ga duže od pet godina, ali meni se nigdje ne žuri. Album može čekati, ali ljudi u nevolji ne mogu. Zato smo odlučili da odmah delujem. Uvek ima preče od prečeg", rekao je Dino Merlin za Dnevni avaz.

Video spot urađen u crno-beloj tehnici prati tužnu priču i obiluje potresnim scenama iz arhive BHT-a, HTV-a i RTS-a. Pogledajte:



Autor: B.B.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>