Region

Svet

Aleksandar Milić Mili donirao 500.000 najugroženijima!

Aleksandar Milić Mili se takođe trudi da pomogne ljudima koji su ugroženi polavama koje su zadesile zemlju, pa je tako donirao pola miliona dinara za pomoć žrtvama, a pored toga je dao garderobu, hranu, kao i sredstva za higijenu.

Aleksandar Milić Mili donirao 500.000 najugroženijima!



Aleksandar Milić Mili: Miligram 3 će biti nešto potpuno novo, a ljubavno! (Foto)
Kompozitor, poroducent i muzičar Aleksandar Milić Mili intenzivno pomaže ugroženima, pa je tako uplatio 500.000 dinara na račun za pomoć Grada Beograda i Sekretarijata za finansije, kao i donirao garderobu, hranu i sredstva za higijenu.

"Mili je donirao pola miliona dinara na račun za pomoć Grada Beograda i Sekretarijata za finansije. Pored toga, donirao je garderobu za decu i potrebne namirnice i sredstva za higijenu. Njegova grupa Miligram neće održati koncert koji je bio planiran u Šidu jer se solidarišu s nastradalim narodom. Mili je uvek pomagao humanitarne akcije, ali se nije hvalio time", kaže izvor blizak Miliju.

"Sada je najvažnije da svi krenemo u obnovu razrušenog i saniranje štete jer, dok ijedna porodica u Srbiji ima problem zbog ove katastrofe, imamo ga svi mi", rekao je kompozitor i producent Aleksandar Milić.

Autor: A.K.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>