Svet

Region

Džej Zi dobio batine zbog Rijane?! (Video)

Nakon što je Solanž Nouls, napala repera Džej Zija u liftu, američki mediji počeli su da se bave motivi ovog napada. Kao jedan od razloga, zbog kog je pijana sestra Bijonse napala svog zeta je navodno Rijana.

Džej Zi dobio batine zbog Rijane?! (Video)



Džej Zi pretučen, Bijonse mirno posmatrala sa strane! (Video)
Nakon što je Solanž nasrnula na Džej Zija u liftu, svetski mediji ne miruju. Svi pokušavaju da otkriju razlog zbog kog je pijana sestra napala svog zeta, a kao jedan od razloga navodi se pevačica Rijana. Ovo je prva vest koja se pojavila i koja navodno objašnjava razlogu svađe u slavnoj porodici. Solanž je, naime, napala Džej Zija koji je nakon Met Bala odlučio da ide na Rijaninu žurku bez  Bijonse.

Svađa je, navodno, počela već na samom početku Met Bala jer su se neki od Solangžinih prijatelja pokušali da uđu na Džejzijevo ime. Solanž se naljutila i zatražila da odu sa zabave. Džej Zi e nakon tog rekao da odlazi na Rihanninu zabavu, a ona je krenula da ga udaraa. Neki smatraju kako je razlog svemu Solanžina ljubomora. Muzičar je navodno trebao da joj pomogne u karijeri, ali to nije uradio, a izlazak njenog albuma se ni ne spominje.



Autor: J.B.
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>