Region

Svet

Finale X Factor Adria obeležili tehnički problemi i izostanak svetskih zvezda! (Foto)

Finalno veče X Factor Adria osim apsolutne pobede Daniela Kajmakoskog ostavilo je za sobom mnoštvo tehničkih problema, negodovanje publike, kao i izostanak mesecima unazad najavljivanih svetskih zvezda, uključujući i samog osnivača šoua Sajmona Kauela.

 Finale X Factor Adria obeležili tehnički problemi i izostanak svetskih zvezda! (Foto)



Ana Grubin u finalu X Factor Adria poput svetske zvezde - stajling za 10! (Foto)
Sinoć je završeno prva sezona muzičkog takmičenja X Factor u kojoj je ubedljivu pobedu odneo Daniel Kajmakoski. Pored sjajnih nastupa koje su mladi muzički talenti priredili  u Kombank Areni, senku na ceo spektakl je bacila loša organizacija. Česti problemi sa zvukom, koji su zadavali velike probleme takmičarima, kao i izostanak svetskih zvezda koje je produkcija mesecima najavljivala, izazvali su negodovanje publike i brojne loše komentare koji su se danas pojavili u medijima i na društvenim mrežama.



X Factor Adria finale na Tviteru: Željko Vasić - Ko je radio zvuk? Neću ga zvati da mi radi koncert! (Foto)
Veliko nezadovoljstvo izrazila je i Marija Šerifović koja je sinoć premijerno otpevala pesmu "Ja nosim svoj greh", ali zbog loših tonskih problema, publika u Areni i pored malih ekrana jedva je uspela da čuje tekst pesme.

Ipak, nije  Marija jedina koja je imala primedbu na lošu organizaciju takmičenja, brojne naše ličnosti su se oglasile putem društvenih mreža i bili su složni u jednom: "Da je organizacija bila na jako lošem nivou".

Daniel Kajmakoski pobednik X Factor Adria - pogledajte sve njegove nastupe iz finalne večeri (Video)
Iako su mesecima najavljivali dolazak svetskih zvezda, a među kojima su se spominjala imena kao što su: Rijana, Džastin Timberlejk, Kajli Minog, Keli Rouland ili možda grupa “One Direction”, kao i sam dolazak osnivača X Factora, Sajmona Kuela, publika je ostala uskrećena za objašnjenje iz kog razloga se ni jedna svetska zvezda nije pojavila sinoć u Areni.

Specijalne gošće pored Marije Šerifović i Tijane Dapčević, bile su devojke iz grupe "Medlock" koja na našim prostorima i nije toliko poznata, pa je njihov nastup takođe izazvao negodovanje kod publike.

Očigledno je da su organizatori najvećeg muzičkog projekta napravili ogromne propuste i nadamo se da će, ukoliko dođe do druge sezone X Factora imati priliku da isprave svoje greške.

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>