Region

Svet

Finale X Factor Adria: Ispali su Doktori i Lukijan Ivanović!

Iz samog finala X Factora Adria ispali su Doktori i Lukijan Ivanvić. Troje superfinalista koji su ostali u užem krugu i bore se za pobedu u ovom prvom regionalnom muzičkom takmičenju su Tamara Milanović, Daniel Kajmakoski i Maid Hećimović.

Finale X Factor Adria: Ispali su Doktori i Lukijan Ivanović!



Finale X Factor Adria: Emina Jahović se već izjasnila? Maide, ti si x faktor!
Svih pet finalista otpevalo je po jednu pesmu, glasanje je bilo otvoreno od samog početka finalne emisije, a onda je došlo vreme i da dvoje takmičara ispadnu i da preostalo troje još jednom stupi na binu X Factora Adria.

Do sada su se Doktori predstavili mixom pesama "Just the way you are" i "Troublemaker", zatim Lukijan Ivanović pesmom Swedish house mafie "Don't you worry child". Kao treći takmičar predstavio se Daniel Kajmakoski pesmom "Sex on fire" uz koju je imao vrlo energičan nastup, a za njim i Maid Hećimović emotivnom baladom "Kao moja mati" koja je rasplakala Eminu. Za kraj je Tamara Milanović otpevala "Wrecking ball".

Publika je glasala od početka i broj glasova koji su mogli da se pošalju bili su neograničeni, pa su iz takmičenja u prvom krugu ispali Doktori i Lukijan Ivanović.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>