Region

Svet

X Factor Adria: Doktori izjavili ljubav Kristini Kovač - Volimo te! (Foto)

Kristina Kovač i njeni Doktori uveliko se pripremaju za super finale X Factora Adria, a mentorka šarmantnog benda opisala je situaciju u kojoj su je njeni miljenici iznenadili izjavom ljubavi.

X Factor Adria: Doktori izjavili ljubav Kristini Kovač - Volimo te! (Foto)



Daniel Kajmakoski o popularnosti u X Factoru Adria: Devojke mi nude seks!
Kristina Kovač nikada nije krila da je naklonjena svom bendu Doktori, a u mnogim intervjuima možemo da pročitamo i kakva osećanja  gaji prema njima. U znak zahvalnosti koju imaju prema svojoj mentorki iz X Factora, miljenici devojčica na šarmantan način su joj izjavili ljubav. Koliko su je prijatno iznenadili otkrila je i sama Kristina Kovač, kada je na svom Fejsbuk profili opisala situaciju u kojoj su joj Doktori izjavili ljubav:

Kristina Kovač o miljenicima publike X Factora Adria: Doktori su mi na prvom mestu, oni su moje čedo!
"Naporan i radan dan sa momcima...dve probe...malo ćaskanja...Eto, žale mi se momci da nikad ne stignemo da se družimo, i u pravu su...stalno nam neki rokovi i neko sekirče vise nad glavom, stalno nesto jurimo i žurimo...pa smo tako večeras ćaskali u kolima pred mojom kućom....i dogovorimo se za sutrašnju probu, ćao-ćao, ja krenem kući, otključavam zgradu, kad čujem kako se kola vraćaju, trube mi, otvaraju prozore i viču svi zajedno: "VOLIMO TEEEEE!" ....Moji Doktori", bila je vidno dirnuta Kristina.

 


Super finale X Factora održaće se 23. mart u Kombank Areni kada ćemo saznati i ko će poneti laskavu titulu pobednika najpopularnijeg takmičenja u regionu.

Autor: J.B.
Foto: Luka Pilipovic/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>