Region

Svet

Zvezdan Slavnić posetio grob Ksenije Pajčin

Na grobu pevačice Ksenije Pajčin osvanuo buket sa sedam predivnih belih ruža i jedna crvena u providnom celofanu sa ceduljicom zataknutom između listova i kratak ispisani tekst: „Zauvek tvoj Z.“

Zvezdan Slavnić posetio grob Ksenije Pajčin



Da li je reč o gestu nekog obožavaoca ili ne, tek samo dva dana pre toga iz dvogodišnjeg pritvora pušten je Zvezdan Slavnić, bivši dečko i najveća ljubav pokojne Ksenije Pajčin, koji je u kruševačkom Okružnom zatvoru služio kaznu zbog šverca narkotika.

Kako su mediji pisali, on je veoma teško primio vest o njenom ubistvu, toliko se potresao da su, budući da mu je zdravlje loše, lekari morali da mu daju lekove za smirenje. Kako su tada pisali mediji, Slavnić je danima bio utučen zbog tragičnog kraja „ljubavi njegovog života i zdravstveno stanje mu se pogoršalo, pa je zbog operacije srca iz Kruševca hitno prebačen u bolnicu pri Centralnom zatvoru u Beogradu“.

Pokojna pevačica je u svom poslednjem intervjuu u emisiji „Skandalozno“ na TV „Košavi“ upravo Zvezdana pomenula kao svoju prvu ljubav i da joj je najteži raskid u životu bio upravo s njim. Njihova veza se završila 1998. takođe tragedijom. Naime, Zvezdan je u klubu „Četiri sobe“ hicima iz pištolja ubio Olivera Jovanovića, a novine su tada pisale da je povod za ubistvo bio sukob zbog Ksenije. Slavnić je bio osuđen na devet i po godina, a kazna je naknadno smanjena na osam.





izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>