Region

Svet

Kseniju Pajčin kolege zaboravile! Majka Ljubica ne skida crninu (Foto)

U subotu su se navršile četiri godine od tragične smrti Ksenije Pajčin, a majka pokojne pevačice, Ljubica Kostić i otac Miloš, juče su u pratnji nekolicine prijatelja i rodbine održali ćerkin pomen.

Kseniju Pajčin kolege zaboravile! Majka Ljubica ne skida crninu (Foto)



Četiri godine od smrti Ksenije Pajčin: Majka Ljubica je jako loše, izgubila je sve!
Majci Ljubici Kostić, ocu Milošu Pajčinu i sestri Miji svakim danom je sve teže, jer njima ni vreme ne može da izbriše bol i činjenicu da su ostali bez svoje voljene Ksenije.

Zajedno sa njima sveće na Ksenijinoj večnoj kući upalili su i članovi najuže familije, prijatelji i fanovi koji ne dozvoljavaju da se Ksenija Pajčin zaboravi. Jedan od njenih najboljih prijatelja Goran Stojićević Karamela stigao je među prvima. On svoju drugaricu ne zaboravlja i često obilazi njen grob. Sa suzama u očima, gledajući u njenu sliku, prisećao se zajedničih trenutaka.



Ubrzo je stigao i Ksenijin tata, a potom i njena mama, koja još nosi crninu. Suznih očiju  jedva se pozdravila s ljudima. Ona se, kao i svake godine, uznemirila kad je videla foto-reportere, pa je obezbeđenju groblja naredila da ih udalji. Njen bivši suprug nije imao ništa protiv da se fotografiše pomen, ali je zamolio da ne budu blizu groba.

Niko od kolega Ksenije Pajčin nije bio na pomenu. Iako je bila dobra s mnogima koji su je i ispratili na večni počinak, na obeležavanju četiri godine od tragedije niko od njih se nije pojavio. Do sada je dolazio samo Danijel Alibabić, ali je on ovoga puta bio sprečen da prisustvuje pomenu.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: kurir-info.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>