Lepota

Ljubav

Džoan Kolins otkrila tajnu svoje večite lepote

Engleska glumica Džoan Kolins, zvezda serije "Dinastije", je rešila da podeli tajnu dobrog izleda i bezvremene lepote. Iako u maju ove godne puni 81. godinu Džoan je izgleda otkrila tajnu večite lepote.

Džoan Kolins otkrila tajnu svoje večite lepote



Jedna od tajni koje su pomogle glumici jeste to što se kolonila sunca. Ona kaže da je uvek nosila kremu za zaštitu i da lice nije izlagala suncu još od svoje 20. godine. Kao drugu tajnu Džoan Kolins dodaje šminku, i usput otkriva da lansira u prodaju vlastitu liniju kozmetičkih proizvoda koja se naziva "Bezvremena lepota".

"Pola sata mi je dovoljno da potpuno našminkam lice i namestim trepavice", naveka je glumica koja iza sebe ima pet brakova.

"Kad sam bila mlada nije bilo toliko proizvoda za šminkanje i nismo znali nove trikove. Holivudske zvezde su se nekada oslanjale uglavnom na znalačko osvetljenje majstora svetla i reditelja .Kad su me izabrali za najlepšu devojku u Engleskoj, moj otac je rekao ‘ona jeste lepa devojka, ali ništa posebno’”, priseća se glumica, i dodaje: "Ne volim kad žena nije našminkana. Mora da ima puder, naglašene trepavice, veštačke za večernje izlaske, karmin i sjaj za usne, obavezno. To je samo bazično našminkana žena."

Evo par saveta bezvremene Džoane Kolins, koje možete iskoristiti:

- nosila bih i kožnu suknju - da mi se nosi
- garderobom ističem svoje lepe delove
- kupite ogledalo iz tri dela, a onda se dobro pogledajte, što iskrenije. Možda ste puniji, ali zato imate lepu kožu. ako imate lepe ruke, prstenje, narukvice i lak za nokte skrenuće pažnju na njih
- jedite losos, avokado, sveće povrće i orašaste plodove
- oduvek sam nosila sredstvo sa zaštitnim faktorom od sunca
- imala sam sreću pa sam nasledila noge od majke koja je bila balerina

Autor: M.P.
Izvor: zena.blic.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>