Region

Svet

U X Factoru Adria sve napetije! Kristina Kovač stoji iza svoje odluke: Ne osećam nikakvu emociju kada Ilma peva!

Sudija X Factora Adria, Kristina Kovač, javno se i bez ustezanja obratila svima koji misle da je njena sinoćna odluka da Ilma Karahmet ne uđe u slavnu petorku superfinalista ovog svetski popularnog muzičkog takmičenja - pogrešna.

U X Factoru Adria sve napetije! Kristina Kovač stoji iza svoje odluke: Ne osećam nikakvu emociju kada Ilma peva!Kristina je do detalja obrazložila svoju odluku i bez iole ustručavanja navela sve razloge zbog kojih je Ilmu poslala kući. Njeno saopštenje prenosimo vam u celosti:

X Factor Adria isceniran? Ilma Karahmet je nepravedno ispala?
"Za sve zainteresovane i ostećene: potpuno stojim iza svoje odluke da pošaljem Ilmu kući. Neosporno je ogroman talenat, tehnički perfektna, užasno moćan glas. Ali JA od prvog lajva ne osećam nikakvu emociju kada ona peva. Ništa. Racionalno divljenje neverovatnom virtuozitetu - da. Emociju - ništa.

X Factor Adria: Ispala Ilma Karahmet, Maid Hećimović posle duela odlazi u superfinale!
Možda je VI osećate, možda je oseća HILJADE ljudi, ali JA je ne osećam... A ja glasam na osnovu onoga što JA mislim i osećam, ili ne osećam. Meni nije dovoljan virtuozitet. Ja bih radije da Ilma peva gore nego što peva, ali da ima dubinu emocije, trodimenzionalnost.

Ja je svakako NISAM poslala kući zbog toga što je Maidu "zadnji voz". To sa MOJOM odlukom nema nikakve veze, i molim vas da u svom bešnjenju na mene besnite sa pravim razlogom, a ne pogrešnim.

Uostalom, PUBLIKA je izglasala Ilmu u DUEL. Znači, VELIKI deo odgovornosti za Ilmino ispadanje je na vama. E, tako.

Sudija X faktora
Kristina Kovač"

Čini se da megapopularni X Factor Adria dobija na jačini tek sada, pred sam kraj prve sezone. Publika i žiri se razilaze u mišljenjima, "sukobi" na društvenim mrežama su sve češći, negodovanje glasača sve izraženije... Kako stvari stoje, očekuje nas još mnogo napetih trenutaka, a superfinale 23. marta u Kombank Areni će sasvim sigurno biti više od spektakla.

Autor: B.B.
Foto: Luka Pilipović/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>