Svet

Region

Odbačena: Tapasja napustila Vira u pravom životu, maltretirao je i psihički i fizički!

Nandiš Sandu i Rašmi Desai, Tapasja i Vir kako ih znamo iz serije "Odbačena", izgledali su kao skladan bračni par, ali iza kamera i fotoaparata Nandiš je navodno i psihički i fizički maltretirao Rašmi.

Odbačena: Tapasja napustila Vira u pravom životu, maltretirao je i psihički i fizički!



Posle dve ipo godine braka, Rašmi je odlučila da prekine farsu i podnese zahtev za razvod jer više nije mogla da trpi psihičko zlostavljanje. Po pisanju tamošnjih medija, Nandiš ni posle dve godine braka nije mogao da se pomiri sa njenom prošlošću. Neprestano joj je zamerao što je ranije glumila u niskobudžetnim filmovima, nije mogao da pregrmi ni činjenicu da se pre njega zabavljala sa mnogo starijim producentom... Rašmi je trpela suprugove ispade očekujući da se jednog dana pomiri sa njenom prošlošću, ali maltretiranju nije bilo kraja. Kao da to nije dovoljno, priča se da je Nandiš nekoliko puta digao ruku na nju, pa joj je konačno prekipelo! Spakovala je kofere i vratila se roditeljima.

Kad je video da od braka više ništa nije ostalo, Nandiš se složio sa zahtevom za razvod i izjavio da ženu koju je nekada obožavao više ne želi da vidi! Inače, priče o Nandiševoj ljubomori počele su kada je Rašmi odlučila da napusti seriju "Odbačena".

Njeno zvanično objašnjenje bilo je da odlazi jer želi da se posveti planiranju svoje svadbe, dok se u medijima odmah pojavila vest da je Nandiš od nje zahtevao da napusti "Odbačenu". Razlog je bilo to što je bio ljubomoran na kolegu Gaurava Čopru, koji je u seriji igrao Ratora, Tapasjinog supruga. Nakon nekoliko meseci, i sam Nandiš je napustio seriju jer je scenario zahtevao protok vremena, a Nandiš nije hteo da igra muškarca u četvrtoj deceniji. Njegovo mesto u seriji je preuzeo je Vikas Bala, koji se odlično snašao, a nema sumnje da se stari Vir strašno pokajao zbog te svoje odluke.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook/Uttaran

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>