Region

Svet

X Factor Adria: Haris Ćato napušta šou posle duela sa Lukijanom Ivanovićem!

U šestoj finalnoj emisiji šoua "X Factor Adria" u duelu su se našli Lukijan Ivanović i Haris Ćato, koji je i u prošlom lajvu prošao duel, a takmičenje je napustio 14-godišnji Haris.

X Factor Adria: Haris Ćato napušta šou posle duela sa Lukijanom Ivanovićem!



X Factor Adria: Lukijan Ivanović otpevao Brod u boci, Željko Joksimović - Jedva sam čekao da završiš!
Nakon devet fenomenalnih nastupa koje su učesnici takmičenja X Factor Adria večeras izveli pred žirijem, publikom i gledaocima kraj malih ekrana, jedan takmičar morao je da ispadne kao i svakog utorka.

Posle sabranih glasova publike Ana Mihajlovski Grubin počela je polako da objavljuje ko prolazi u sedmi lajv, a na kraju su u duelu ostali Lukijan Ivanović i Haris Ćato. Nijedan Eminin takmičar do sada nije ispao iz šoua, ali je došlo vreme da i jedan od njih napusti šou.

X Factor Adria: Haris Ćato zapevao sa Eminom, Željko i Kristina opet u prepirci!
Prvi je "pesmu spasa" zapevao Lukijan Ivanović. Za ovaj trenutak on je pripremio "Recovery" Džejmsa Artura. Publika mu je pružila podršku aplauzom, a onda je zapevao i Haris Ćato. Njegova pesma bila je "Dušo moja" Kemala Montena. Ovog puta nije bilo suza, a Haris je rekao da se pripremio za svakakav ishod koji je moguć.

Prva je pravo da glasa dobila Emina Jahović, ali je ona zamolila kolege da glasaju pre nje, jer ona ne može da izabere. Nakon toga je Željko Joksimović vrlo brzo i jednostavno glasao da Lukijan ostane u takmičenju. Posle njega je glasao Kiki koji je takođe dao svoj glas Lukijanu. "Užasno mi je žao što ste vas dvojica u duelu i što ste iz iste grupe. Jako je teška odluka, ali moram da ostanem verna onome što osećam", rekla je Kristina Kovač koja je glasa da Haris Ćato ostane. Emina je glasala za Harisa i odluku prepustila publici.

Ana MIhajlovski saopštila je rezultate glasanja i objavila da Haris Ćato napušta takmičenje.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>