Svet

Region

Kim Kardašijan i Kanje Vest pomerili venčanje za maj

Iako su strani mediji preneli da će se venčanje Kim Kardašijan i njenog verenika Kanje Vesta dogoditi u julu, budućem bračnom paru se izgleda žuri pa su se tako juče pojavile informacije da će se svadba dogoditi dva meseca unapred, tačnije u maju.

Kim Kardašijan i Kanje Vest pomerili venčanje za maj



Kim Kardašijan želi da bude trudna nevesta, u svoj rokovnik upisala: Nova beba što pre!
Datum je pomeren zato što Kim misli da će zatrudneti u narednih nekoliko meseci, pa ne želi da pred oltar ide sa ogromnim stomakom, iako je nedavno izjavila da bi volela dabude trudna nevesta. Rijaliti zvezda i ranije je pričala kako bi volela da ponovo ostane u drugom stanju, tako da ona i njen budući suprug intenzivno rade na proširenju porodice.

Kim je potpuno okupirana pripremama za venčanje, a jedan od starletinih bliskih prijatelja otkrio je i da će se tokom svadbe samo jednom presvući. Izvor blizak paru nije želeo da kaže gde će se svečana ceremonija dogoditi: "Neću vam reći gde će tačno biti venčanje kao i za koji datum je ono zakazano, ali mislim da je očigledno da će se sve dogoditi u Parizu", kaže izvor i dodaje da će ćerkica KIm Kardašijan i Kanje Vesta imati veliku ulogu na njihovom venčanju.

Autor: J.B.
Foto:Instagram/KIm Kardashian

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>