Svet

Region

Kim Kardašijan želi da bude trudna nevesta, u svoj rokovnik upisala: Nova beba što pre!

Kim Kardašijan tačno zna šta želi: svadbu i novu bebu! Naime, starleta na umu ima da ponovo zatrudni pre leta, kako bi na venčanju sa Kanje Vestom zablistala kao trudna nevesta!

Kim Kardašijan želi da bude trudna nevesta, u svoj rokovnik upisala: Nova beba što pre!



Svadba Kim Kardašijan i Kanje Vesta: Slonovi, akrobate i igrači sa vatrom?!
Rijaliti zvezda Kim Kardašijan ne želi da gubi vreme, te je u svoj rokovnik, kao "must do", već upisala novu trudnoću. Naime, prema pisanju američkih medija, verenica Kanje Vesta zacrtala je da u drugom stanju, po drugi put, ostane do leta, kako bi na venčanju sa slavnim reperom imala da se pohvali i trudničkim stomakom, i to tačno godinu dana nakon što je rodila svoje prvo dete Nort Vest.

"Kardašijanova obožava svoju ulogu mame, i  "beba broj dva" jeste plan koji namerava što pre da ostvari. Rekla je da želi da u blagoslovenom stanju bude najkasnije do juna, što se poklapa sa datumom koji su ona i Kanje odredili za gala venčanje", otkrio je izvor američkim medijima.

Kim Kardašijan se opet zaigrala sa fotošopom?! Sama sebi stesala struk?! (Foto)
Planerka Kim je odredila i da bi volela da opet rodi devojčicu, a da dečak dođe kao treće dete. Takođe, prema priči izvora bliskog slavnom paru, Kim je naročito "zagrizla" za ovu ideju nakon što je sebi dokazala da može da skine 25 kilograma posle porođaja. "To ju je insirisalo da ponovi taj poduhvat! Uspeh Atkinsonove dijete i redovnog treniranja motivisali su je da svoju porodicu ubrzo ponovo proširi", kazao je izvor.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>