Region

Svet

Farma: Stiglo pivo, Ekrem Jevrić prolupao (video)

Čim je na najpoznatije imanje u zemlji, u Lisovićima stigao alkohol naši VIP farmeri počeli su da pokazuju drugačije lice, neki su se veselili i pili, a neki su počeli da pričaju sa kamerama.

Farma: Stiglo pivo, Ekrem Jevrić prolupao (video)



Jedan od najpoznatijih farmera ako je sudeći po broju ljudi koja je pogledala njegov čuveni hit "Kuća poso, poso kuća" Ekrem Jevrić, posle tri popijena piva počeo je da priča sa kamerama. Ekrem se izdvojio od ostatka ukućana koji su bili u centralnoj prostoriji, otišao u kuhinju i u miru pokušao da svojoj suprugi i poznanicima objasni kako mu je tu na farmi i šta mu se sve dešava. Na ovaj način pokušao je da prenese video poruku o najsvežijim dešavanjima sa farme, kao da gledaoci to sve ne mogu sami da vide u toku programa.

Primetivši da ga nema, ostali ukućani počeli su da dolaze kod njega jedan po jedan pokušavajući da ga odvuku od kamere i ubede ga da se veseli sa njima, ali bezuspešno.

Šta ćemo još uspeti da vidimo od njega Bog zna, postoji mogućnost da će možda i psihijatrijsku dijagnozu dobiti po izlasku iz kuće.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>