Svet

Region

Selena Gomez: Ovakvo ponašanje Džastina Bibera mi se gadi

Mladi pevač Džastin Biber koji je miljenik i idol velikog dela tinejdžerske populacije, poslednjih sedam dana je na udaru svetskih medija zbog svog bahatog ponašanja.

Selena Gomez: Ovakvo ponašanje Džastina Bibera mi se gadi



Selena Gomez pala sa bine! (Video)
Pored vožnje u pijanom stanju i pod dejstvom narkotika zbog koje je i uhapšen, Džastin je svoje fanove šokirao i fotografijom iz striptiz kluba na kome zajedno sa svojim prijateljem jednoj od striptizeta liže grudi. Pored brojnih negativnih komentara njegovih fanova, oglasila se i bivša devojka Selena Gomez kojoj se ovakvo izdanje Džastina uopšte ne sviđa. Prema rečima izvora mlada pevačica i glumica se zgrozila kada je videla sliku.

"Selena je pogledala spornu fotografiju iz striptiz kluba kako bi se uverila da je to istina. Kada je videla sporni snimak prokomentarisala je kako je njegovo ponašanje odvratno i da joj se gadi", rekao je izvor blizak mladoj glumici.

Sa ovakvim ponašanjem ne postoje ni najmanje šanse da mu Selena oprosti i da mu se vrati, iako je on nedavno izjavio kako je voli i kako bi želeo da ponovo budu zajedno. Selena i Džastin bili su u vezi dve godine, a raskinuli su u novembru 2012. godine.

Autor: J.B.
Foto: Instagram/Selena Gomes

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>