Region

Svet

Boban Rajović otvorio restoran u Novom Sadu: Slavilo se uz šampanjac i slasne zalogaje (Foto)

Boban Rajović proširio je svoju delatnost, te postao i ugostitelj! Tako, popularni pevač otvorio je restoran "La Vie" u Novom Sadu, i kako je najavio - to će tek biti prvi u nizu restorana koje planira da otvori, i koji će biti pravi raj za gurmane.

Boban Rajović otvorio restoran u Novom Sadu: Slavilo se uz šampanjac i slasne zalogaje (Foto)



Boban Rajović otvara restoran u Novom Sadu, a ubrzo i u Beogradu!
Popularni pevač Boban Rajović juče je u Novom Sadu, zajedno sa svojim kumom Brankom Kilibardom Kićom, otvorio svoj prvi restoran. Novopečeni ugostitelj obećava da će ovo biti tek prvi u nizu restorana koje planira da otvori u Srbiji. Pod nazivom "La Vie", Bobanov restoran biće pravi raj za sve hedonioste i gurmane, a u prilog tome govori i činjenica da je šef kuhinje čuveni kuvar Petar Gajić, koji se proslavio kao član žirija takmičenja ''Prvi kuvar Srbije''.



U Gajićevim specijalitetima do sada su uživale brojne poznate ličnosti, a sinoć su za to dobili priliku i Dara Bubamara, Jovan Perišić, Ena Popov, Mladen Baron kao i brojne druge ličnosti iz javnog života Srbije. Uz čaše šampanjca i probranih vina i koktela, kao i slasne zalogaje pripremljene od strane vrhunskog kulinarskog tima na čelu sa Petrom Gajićem, druženje je potrajalo do kasno u noć.



"Presrećan sam! Atmosfera je bila fenomenalna, gosti prezadovoljni, ja prezadovoljan... Priznajem, malo sam bio zabrinut i nervozan, bojao sam se da se šta ne iskomlikuje, ali hvala Bogu, sve je prošlo čak i bolje nego što sam se nadao. Jedino za šta sam trenutno zabrinut je to da mi protekli meseci napornog vežbanja i strogih režima ishrane ne odu u vetar jer niko ne može da odoli delicijama Petra Gajića. Ali, potrudiću se, ako ništa drugo, a ono da se barem držim samo salata'', uz osmeh nam je rekao Boban.

Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>