Region

Svet

Nataša Bekvalac otkriva koje su njene tri najveće ljubavi (Foto)

Nataša Bekvalac se dve sedmice provodila na Tajlandu, a onda je sa ove egzotične destinacije požurila natrag u Beograd, kako bi proslavila peti rođendan svoje mezimice, sestričine Petre.

Nataša Bekvalac otkriva koje su njene tri najveće ljubavi (Foto)



Nataša Bekvalac se ipak i zgrozila na Tajlandu: Grozno i jako prljavo! (Foto)
Popularna pevačica Nataša Bekvalac pravo sa toplih tajlandskih plaža pojurila je u dečju igraonicu, gde je sa sa prijateljima i porodicom proslavila peti rođendan svoje setričine Petre. Novosadska barbika, koja je u više navrata ponavljala da ne pravi ni najmanju razliku između svoje ćerke Hane i malene Petre, ćerke Kristine Bekvalac, sa širokim osmehom uživala je u rođendanskom slavlju, a delić tople atmosfere podelila i sa svojim fanovima na društvenim mrežama.



Nataši Bekvalac i Vladi Vuksanoviću stiglo pojačanje na Tajland (Foto)
Tom prilikom, Nataša je otkrila i ko su njene tri najveće ljubavi. Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj Kristina, u slavljeničkom raspoloženju, pozira sa malenom Petrom i Hanom, iliti, kako vole da ih zovu - Hanom Bananom i Pecom Perecom. "Moja tri deteta!!! Moje tri devojke, ljubavi... ljubavi su Banana i Pereca... Kristina mi je onako usput", našalila se Bekvalčeva.



Autor: T.I.
Foto: Instagram/Nataša Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>