Region

Svet

Lepa Brena: Vratila mi se radost u kuću zbog Viktorovog povratka

Pevačica Lepa Brena uveliko se priprema za spektakularan koncert koji će 14. februara imati posle skoro dve decenije u hali "Spens" u Novom Sadu.

Lepa Brena: Vratila mi se radost u kuću zbog Viktorovog povratka



Lepa Brena i Boba Živojinović uživali na Tajladnu (Foto)
Pored napornih treninga i svakodnevnih proba, Brena je pripremila i haljine za to veče, a kako je izjavila u emisiji Exkluziv, najveći kritičar joj je njen sin Viktor koji je prekinuo školovanje u Americi i vratio se u Srbiju. Naša najveća balkanska zvezda presrećna je zbog sinovljeve odluke i kaže da joj se prosto vratila radost u kuću od kada je Viktor došao.

Lepa Brena sprema spektakl u Novom Sadu: Zbog nje ugrađuju hidraulične liftove u binu!
Iako su mnogi mediji spekulisali da je za povratak Breninog najmlađeg sina zaslužna devojka sa kojom je od nedavno u vezi, pevačica nije ni potvrdila niti demantovala ovakve navode, samo je kratko prokomentarisala:

"Muškarci su i treba da imaju devojke, da se vole i druže, to je sasvim normalno. Bitno je da ukoliko dođe do raskida ne pate previše i da se sećaju samo lepih trenutaka provedenih zajedno", naglasila je pevačica. Brena je takođe pozvala sve svoje fanove i poštovaoce njene muzike da na Dan Zaljubljenih dođu u "Spens" kako bi uživali u spektaklu koji je priredila za njih.

Autor: J.B.
Foto: Twitter/Lepa Brena

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>