Region

Svet

X Factor Adria: Ilma Karahmet - Moj glas je dar od Boga (Foto+Video)

Ilma Karahmet najmlađa je finalistkinja šoua X Factor Adria, a svojim raskošnim glasom nastavlja da fascinira publiku, te svakako važi za jednog od favorita za pobedu. Uprkos tome, ona ostaje skromna, i kaže da je njen glas dar od Boga.

X Factor Adria: Ilma Karahmet - Moj glas je dar od Boga (Foto+Video)



Trinaestogodišnja Ilma Karahmet svojim vanserijskim vokalom oduševila je još na prvoj audiciji takmičenja X Factor Adria, a sada, iz lajva u lajv, ona nastavlja da fascinira. Munjevitom brzinom ona se izborila za status zvezde, te niko nema dvojbe da li ova trinaestogodišnjakinja poseduje taj čuveni "x faktor".

"Ja prvenstveno mislim da je ovo što posedujem samo jedan veliki dar od Boga, koji treba čuvati i upotrebljavati na pravi način i u prave svrhe. Moj talenat je otkrio moj otac kada sam imala 4 godine. Tada je sve krenulo", skromno je kazala Ilma.

X Factor Adria: Grupa 4U - Konačno smo zadovoljne Kristininim odabirom pesme
Ona je takođe rekla da je učešće u šouu naporno, ali i zabavno. "Otkad ovaj šou traje, moj se život u suštini nije promenio, samo sada imam gomilu obaveza koje nekako rešavam uz pomoć svojih roditelja. Osim toga, ja sam kao osoba ostala ista i mislim da se nikada neću promeniti. Neki sude o meni, a nikada me u životu nisu videli niti imali neki kontakt sa mnom, ali ja ne dozvoljam da ti negativni komentari utiču na mene i moj rad. Koncentrisana sam na zadatke koji mi sleduju jer je potrebno dosta zalaganja i truda da bi se postigao zadati cilj", kaže trinaestogodišnja devojčica, i to s takvom zrelošću kojom se ne mogu pohvaliti čak i dvostruko starije osobe.



Što se tiče odnosa sa ostalim takmičarima, Ilma kaže da sa svima ima dobar odnos iako nemaju mnogo vremena da se druže. "Mislim da me oni smatraju jednom običnom devojčicom koja je ovaj šou shvatila kao ozbiljnu stvar i kao jedan veliki zadatak."

Ilmi je velika čast da radi sa svojim mentorom Kikijem Lesendrićem. "On zna da objasni šta zahteva pesma koju pevamo, zna mnogo toga da pokaže i svi smo naučili dosta od njega. U suštini, on je jedna skromna osoba i to je zapravo ono što ga čini jedinstvenim i posebnim", zaključila je Ilma Karahmet.



Autor: T.I.
Izvor: mjuznews.com
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>