Svet

Region

Kim Kardašijan: Udajem se u Parizu, ali pre toga moram još da smršam (Foto)

Venčanje Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, iako zakazano tek za leto, već sad izaziva pompu, a znatiželjnici ne mogu da prestanu sa nagađanjem gde će se čuvena svadba i održati. Starleta je to sada i otkrila, te kazala da če sudbonosno "Da" izreći u Parizu.

Kim Kardašijan: Udajem se u Parizu, ali pre toga moram još da smršam (Foto)



Kim Kardašijan i Kanje Vest u Parizu merkaju lokacije za svadbu! Kaparisali Versajski dvorac?! (Foto)
Najpopularnija starleta Kim Kardašijan i reper Kanje vest definitivno su za svoj najromantičniji dan izabrali i najromantičniji grad, te će svoje svadbeno veselje upriličiti u glavnom gradu Francuske.

Gostujući u emisiji kod Džimija Kimela, Kim je kazala da je Pariz grad koji Kanje i ona mnogo vole i često osećuju, te će upravo tu  i organizovati svoju svadbu.



Ipak, pričajući o planovima za venčanje, Kardašijanova je otkirla i da joj je plan broj jedan da podhitno smrša, kako bi tog dana izgledala najbolje moguće. Takođe, više joj nije cilj samo linija koju je imala pre porođaja, već želi još tananiju figuru.

Kim Kardašijan želi da bude trudna nevesta, u svoj rokovnik upisala: Nova beba što pre!
Inače, u medijima se nagađalo kako Kim namerava i što pre da ostane u drugom stanju, jer želi da bude trudna mlada, i svojoj ćerkici Nort što pre podari malog brata ili sestru. Međutim, Kim koja je više puta izjavljivala da želi veliku porodicu, i bar četvoro dece, još uvek nije spremna za novu trudnoću. Navodno, želi bar nekoliko meseci da se oseća "normalno", a prioritet joj je da se na svojoj svadbi oseća zadovoljno i samouvereno u haljini koju namerava da obuče.

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>