Region

Svet

Boban Rajović svojom Interventnom pokrenuo novi trend fotografija na Fejsbuku (Foto)

Boban Rajović zaista zna kako da inspiriše svoje fanove. Ovog puta, on je to učinio svojim najnoviim hitom "Interventna", koji je pokrenuo pravi trend kada su u pitanju fotografije na Fejsbuku.

Boban Rajović svojom Interventnom pokrenuo novi trend fotografija na Fejsbuku (Foto)



PREMIJERA: Pogledajte novi spot Bobana Rajovića za pesmu Interventna! (Video)
Pevač Boban Rajović pre mesec dana objavio je pesmu "Interventna", koju je ispratio i video spot urađen poput pravog akcionog mini filma. Upravo ovim hitom popularni pevač pokrenuo je novi trend fotografija na društvenoj mreži Fejsbuk, te teko ugrozio onaj do sada dominantni - poziranje ispred ogledala. Naime, novi hit jeste poziranje pored uniformisanih  osoba i policijskih automobila!

Boban Rajović ima najmlađe i najslađe fanove: Mala Monika poželela od Deda Mraza da ga bar jednom vidi!
Lavinu takvih fotografija podstakla je Splićanka Sanja Durdov koja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju na kojoj pozira pored policijskog automobila uz komentar: "Opet me kući vozi interventna". Za kratko vreme slične fotografije preplavile su ovu popularnu društvenu mrežu, a Bobanov Fanteam profil fanovi su zatrpavali slikama iz svih delova sveta.



Svoju originalnost pokazala je i Natalia Palka iz Francuske, koja je čak obratila pažnju i na detalje, pa je tako i odeću uskladila sa onom kakvu Boban nosi u pomenutom spotu, dok je Ivana Rakela iz Hrvatske uspela "upasti" u pravu policijsku akciju uz komentar "Nisam Boban Rajović, ali i mene kući vozi interventna".

Boban Rajović oduševljen goblenom sa svojim likom: Ponosan sam na svoje kreativne fanove (Foto)
Najviše oduševljenja i pažnje privukla je fotografija Mirnesa Imamovica iz BiH. On je objavio fotografiju na kojoj devojka pošteno udara svog dečka uz nešto izmenjenu rečenicu iz pesme: "Za moje zdravlje ti si, ti si štetna, udaraš jače nego interventna".

Pogledajte fotografije čiji su autori bili inspirisani pesmom Bobana Rajovića, "Interventna".



Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>