Svet

Region

Kim Kardašijan objavila prvu zajedničku fotografiju Kanjea i Nort Vest (Foto)

Najpopularnija svetska starleta Kim Kardašijan objavila je prvu fotografiju na kojoj se zajedno nalaze njen verenik Kanje Vest i ćerka Nort Vest. Na njenom profilu na Instragramu postavljena je slika gde se Nort popela tati na leđa.

Kim Kardašijan objavila prvu zajedničku fotografiju Kanjea i Nort Vest (Foto)



Kim Kardašijan želi da bude trudna nevesta, u svoj rokovnik upisala: Nova beba što pre!
Gostujući u emisiji kod Elen DeDženeris Kim je govorila o svojoj ćerki, ali i o porođaju, kao i o svom budućem suprugu. Ona je izjavila da bi želela još dece, ali je pomisao na porođaj užasava: "Žene koje kažu da je porođaj blagosloveno iskustvo, lažu! To su gluposti i izmišljotine. Ja više nikada ne bih rađala, ali bih volela još dece. Ipak, pomisao da moram da prođem još jedan porođaj me užasava".



Sem što je naglasila koliko joj je porođaj bio bolno iskustvo, Kim Kardašijan govorila je i o svom nevenčanom suprugu Kanje Vestu, i njegovom odnosu sa ćerkom. Kim kaže da Nort Vest raste svakog dana i zato je konstantno fotografiše, a što se tiče fotografije sa Kanjeom koja je objavljena, objasnila je da se sve događalo dok su igrali Monopol.

"Igrali smo Monopol i Nort je htela da vidi šta mi to radimo i šta se događa, pa se popela Kanjeu na leđa. Bili su predivni", rekla je popularna starleta i dodala da Kanje Vest nije otac koji menja pelene svojoj ćerci.

Autor: M.P.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>