Region

Svet

Lena Kovačević komponovala pesmu za hor Kolibri (Audio)

Lena Kovačević komponovala je pesmu "Sunčeva uspavanka" koja zatvara najnoviji album čuvenog dečjeg hora "Kolibri", pod nazivom "Kolibri planeta", u izdanju PGP RTS. Autor teksta je Žaklina Nina Suvajac, autor aranžmana Ivan Ilić.

Lena Kovačević komponovala pesmu za hor Kolibri (Audio)



Lena Kovačević i njena tajna dobrog izgleda: Jedem pet puta dnevno!
Ovo je druga saradnja Lene Kovačević i hora "Kolibri", a prva se odigrala krajem 2010. kada je Lena napisala muziku i tekst za novogodišnju pesmu koju izvodi hor "Kolibri", pod nazivom "Godina Nova", koja je ujedno bila i novogodišnja čestitka Radio-televizije Srbije za 2011. godinu.

Lena Kovačević: SAN vec drugi mesec zaredom najprodavaniji album u Srbiji (Video)
"Kolibri planeta" je osmišljena kao svojevrsni uvod u proslavu 50 godina postojanja najpoznatijeg dečjeg hora u regionu. Ovaj disk povezuje tradicionalne dečje teme sa modernim temama koje su posvećene ekologiji, savremenim bajkama o zmajevima, ratu i miru. Pored Lene, na albumu su radili brojni autori sa domaće muzičke scene.

Album "San" Lene Kovačević, je takođe objavljen u izdanju PGP RTS, i već dva meseca je najprodavaniji među albumima sa prostora bivše Jugoslavije, a koji se prodaju u Srbiji.

Poslušajte zajedničku pesmu Lene Kovačević i hora "Kolibri".



Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>