Region

Svet

Ana Mihajlovski za praznike uživala u Dubaiju: U bikiniju prošetala vitko telo (Foto)

Ana Mihajlovski rešila je da u zimskim mesecima otputuje u nešto toplije krajeve, te je sebe za božićne praznike počastila predivnim putovanjem: za destinaciju je izabrala Dubai, gde je u bikiniju uživala na peščanim plažama.

Ana Mihajlovski za praznike uživala u Dubaiju: U bikiniju prošetala vitko telo (Foto)



Voditeljka Ana Mihajlovski je novogodišnje i božićne praznike provela daleko od zimske atmosfere. Ona je jelke zamenila palmama, te u Dubaiju uživala u suncu i šetnjama širokim peščanim plažama. Delić atmosfere sa svojih putešestvija podelila je i sa svojim virtuelnim prijateljima na društvenim mrežama, nesvesno izazivajući salve zavisti i ljubomore.



Fanovi popularne voditeljke pozavideli su joj ne samo na lokaciji na kojoj se provodi, već i na besprekornoj figuri. Pozirajući u bikiniju, Ana je prošetala figuru na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke, a kamoli majke poput nje.

Sa nezaobilaznim i njoj svojstvenim osmehom, i kratkom, dečačkom frizurom, Ana Mihajlovski izgleda poput devojčice, a egzotično putovanje očigledno joj je prijalo, te je osvežena voditeljka spremna za nove radne pobede.



Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>