Lepota

Ljubav

Velike guze su definitivno IN: Ovo su najpopularnije slavne zadnjice (Foto)

Velike guze definitivno su ponovo u modi! Prema najnovijem istraživanju u Velikoj Britaniji, male i čvrste pozadine koje su do juče bile najpopularnije i najpoželjnije, dotučene su onim pozamašnim.

Velike guze su definitivno IN: Ovo su najpopularnije slavne zadnjice (Foto)



Sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midleton, krasila je svojom guzom britanski lanac radnji "The Original Factory Shop" i ujedno važila za najpopularniju i najpoželjniju zadnjicu na ovom ostrvu. Ipak, stvari su se preko noći promenile pa je dve hiljade ispitanih žena odlučilo da na njeno mesto dođe manekenka, glumica i TV voditeljka Keli Bruk sa svojim atributom. Drugo mesto zauzela je Holi Vilurbi, dok se Pipa našla tek na trećoj poziciji top 10 najpoželjnijih zadnjica.



Legendarna džepna venera, pevačica Kajli Minog nalazi se na četvrtom mestu, peto je zauzela slavna r'n'b zvezda Bijonse, dok je na šestom mestu zadnjica pevačice Šeril Kol.



Naravno, ništa ne može proći bez najslavnije starlete pa je popularna i prepoznatljiva zadnjica Kim Kardašijan "sela" na sedmo mesto. Iza nje su Džesi Enis, Kejt Midlton i Rijana.



Autor: B.B.
Foto: Instagram, kellybrook.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>