Region

Svet

Jelena Jovanović upoznala decu Edina Škorića: Svi zajedno u porodičnom izlasku

Jelena Jovanović i Edin Škorić, finalisti Farme, uprkos prognozama mnogih da svoju vezu neće održati posle rijalitija, demantovali su ih, te otišli i korak dalje. Pevačica je upoznala odbojkaševu decu, pa svi zajedno uživaju u porodičnim izlascima.

Jelena Jovanović upoznala decu Edina Škorića: Svi zajedno u porodičnom izlasku



Učesnici pete sezone Farme, Jelena Jovanović i Edin Škorić, koji su svojom ljubavnom vezom, ali i svađom pred kraj, obeležili rijaliti, nastavili su da uživaju u svojoj ljubavi, i to, čini se, jači no ikad.

Farma 5: Jelena Jovanović - Edinova i moja ljubav jača je nego ikada
Bivši odbojkaš uveo je Jelenu u svoju porodicu, te je upoznao sa svojom decom Andreom i Aleksom. Oni su zajedno, u duhu tipičnog porodičnog izlaska, posetili jedan tržni centar, gde im se u sjajnom raspoloženju pridružio i njihov drug i kolega sa Farme, Danimir Vajs.

Sudeći po njihovim osmesima, svo petoro uživalo je u ovom izlasku, a čini se i da je mlada pevačica osvojila srca dece svog dečka Edina.

Naravno, sliku koju je Jelena objavila na društvenim mrežama propratili su brojni komentari, te pored mahom pohvalnih, bilo je i onih manje prijatnih. Tako, jedna "dušebrižnica" opomenula je Jovanovićevu da "ne koristi tuđu decu za svoju promociju", a Edinu poručila da ne treba decu da eksponira po društvenim mrežama, osobito jer su "predmet ljubavi sa nekom drugom ženom", a ne Jovanovićevom.

Kakogod, zaljubljeni par takvi i slični komentari ne dotiču, te nastavljaju jedno drugom ljubav da izjavljuju i na društvenim mrežama.

Autor: T.I.
Foto: Facebook 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>